Gwyneth Paltrow se ima za precej sodobno mamo, a je povedala, da ni bila pripravljena, na to, kar je videla, ko je hčerka Apple v 6. razredu prišla domov s spolnega izobraževanja.

Ko se je te izkušnje spominjala v pogovoru z voditeljem Alexom Cooperjem na podkastu Call Her Daddy, je 50-letna ustanoviteljica projekta GOOP priznala, da “ni bila pripravljena” na to, kaj vse in kako detajlno so jo učili.

“Spomnim se, da sta moja otroka hodila v fantastično osnovno šolo tukaj v Los Angelesu, potem, ko smo se vrnili iz Londona. V šestem razredu so ju učili tudi spolno vzgojo,” je povedala. Paltrow je dejala, da je bilo to sicer smiselno, vendar res ni bila pripravljena na informacije, s katerimi so prišli domov.

“Nikoli ne bom pozabila, kako sta Apple in njena najboljša prijateljica Emily sedeli ob našem kuhinjskem pultu in bili šokirani; z obraza jima je dobesedno odtekla barva,” se je zasmejala. “Naučili so ju vsega. Vse. Vse, kar si sploh lahko zamisliš, so učili kot 11-letnike.”

“Rekli sta: ‘Ali ljudje dejansko to počnejo?'” se spominja Paltrow.

Paltrow in njen nekdanji mož ter frontman skupine Coldplay Chris Martin imata tudi sina Mosesa, ki je prejšnji mesec praznoval 17. rojstni dan.

PREBERITE TUDI: Seksualizacija otrok: zvezdnica se je morala pri 11 letih poljubiti z 29-letnim moškim

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj