“Bilo je noro,” je 50-letna Paltrow v sredo, 3. maja, povedala Alexu Cooperju v podkastu “Call Her Daddy”.

Zvezdnica filma Zaljubljeni Shakespeare in 59-letni igralec filma Thelma in Louise sta se spoznala na snemanju filma Se7en leta 1994 in se leta 1996 zaročila.

“Neke noči sva bila na balkonu hiše, ki sva jo najela v majhnem mestu v Argentini. Želim si, da bi se natančno spomnila, kaj je rekel, ampak zaprosil me je, bilo je fantastično, bila sem navdušena,” je povedala Paltrowova in dodala, da sta se “pogovarjala” o naslednjem koraku, vendar je bila v tistem trenutku “presenečena”.

Nekaj mesecev pozneje sta zaroko preklicala.

“Ko se danes ozrem nazaj, sem se morala še veliko razvijati. V marsičem sem v celoti postala jaz šele pri 40 letih. In imela sem tako prijetno težavo. Pravzaprav sploh nisem vedela, kako poslušati svoje instinkte in delovati s tistega mesta, ki je pravo zame. Vedno sem skušala razsojati, kaj je prav za vse druge,” je povedala Cooperju.

“Ko pogledam nazaj, sem bila res otrok, res bolj kot večina 22, 24-letnikov, ki jih srečujem zdaj. Res še nisem raziskala, kdo sem, kaj mi je pomembno in kakšne so moje meje.”

Paltrow je tudi priznala, da je bila “popolnoma zlomljena”, ko sta se z Bradom razšla, in kot enega od vzrokov za razhod navedla njuno devetletno starostno razliko.

“Takrat je bila to prava odločitev, vendar je bilo res težko,” je pojasnila. “Zgodilo se je več stvari; on je bil devet let starejši od mene, zato je bil veliko bolj … vedel je, kaj hoče; bil je pripravljen to narediti, jaz pa sem bila nekako zmedena.”

Paltrow je nadaljevala: “Zato je bila to res ena od tistih težkih stvari, ko sem se počutila kot: ‘O moj bog, ne samo, da nisem pripravljena, ampak tudi ne živim v skladu s standardi. To je bil znan refren, ki sem ga čutila o sebi.”

Ustanoviteljica podjetja Goop je zaključila, da je zvezdnik iz Babilona, ki je imel nato odmevne poroke z nekdanjima ženama Jennifer Aniston in Angelino Jolie, “krasen fant”, in dodala: “Je čudovit, res ga imam zelo rada.”

PREBERITE TUDI: Današnjim generacijam je serija Prijatelji “žaljiva”, je razkrila Jennifer Aniston

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj