Gwyneth Paltrow, ki je zaslovela s svojimi izvrstnimi igralskimi sposobnostmi, zadnje čase dobiva pozornost predvsem zaradi svojih kontroverznih – sploh za konservativne ZDA – izjav in imen izdelkov. Tokrat je razkrila, da jo je že kot najstnico vizažistka Sheryl Berkoff, sicer žena slavnega igralca Roba Lowa, poučila, kako izvajati oralni seks.

Paltrow, 47, se je svoji dolgoletnemu prijatelju Robu Lowu, 56, nedavno pridružila na podkastu Literally! With Rob Lowe, v katerem je razkrila, da jo je vizažistka kot najstnico učila, kako izvajati oralni seks.

Paltrow je poslušalcem razkrila, da je preko nje spoznala Roba Lowa, z njo pa je postala prijateljica, ko je ličila njeno mamo. Menda ji je vizažistka takoj postala vzornica. “Sheryl sem spoznala, ko sem imela 15 ali 16 let,” je razkrila. “Mamo je ličila za nek film in sem prišla na obisk, ker so snemali na Floridi. Spoznala sem Sheryl in takoj postala obsedena z njo.”

“Kot prvo, je hodila s Keanujem Reevesom, v katerega sem bila na skrivaj zaljubljena. In tako je bila ‘ku’,” se spominja Paltrow. “Vedela je, da skrivaj kradem cigarete in prišla je z mano kakšno pokaditi in naučila me je, kako izvajati oralni seks in, no, saj veste, vse klasične Sheryl stvari.”

“Prav oboževala sem jo, mislila sem si, da je najbolj ‘kul bejba’ vseh časov,” je nadaljevala Paltrow in povedala še, da ji je bilo všeč, ker jo je Berkoff obravnavala kot odraslo. “Tako super je bila do mene, pa sem bila srednješolka. Pač šlo je za dejstvo, da me je imela rada preden sem bila slavna.”

Paltrow sicer ni razkrila detajlov tega, kar jo je naučila Berkoff, povedala je le, da “ni bilo toliko o tem, da si zapomniš tehniko – čeprav sem prepričana, da sem to implementirala v prvi poskus, ki sem ga dobila.”

“Tako super mi je bilo imeti nekoga, ki me je obravnaval kot odraslo osebo, ki me je videl kot mlado žensko, ki je tudi seksualno bitje. Ob njej sem se počutila tako svobodno,” je razložila Paltrow in nato povedala še, da ko je odraščala, se doma niso pogovarjali o spolnosti.

PREBERITE TUDI: Igralka prodaja svečo, ki ima vonj kot ‘njena vagina’

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj