In vse kaže, da se je izplačalo, saj je bilo vključeno celo na naslovnico marčevske številke revije Architectural Digest.

Svoj dom v Los Angelesu je opisala z besedami: “razkošno, a obvladljivo” ter da je opremljeno kot “pariško stanovanje v starem evropskem skednju”. Stanovanje ima visoke strope, kar je značilno za stare evropske zgradbe, in je zelo svetlo.

“Moč hiše je v subtilnosti svetlobe in prostora,” je povedala Paltrow. “Veliko časa smo porabili za ocenjevanje družinskih vzorcev, kako dejansko živimo, kaj nam je najbolj udobno. Fokus je bil na izkustvu, občutkih.”

Oskarjevka je leta 2015 z družino obiskala območje Santa Barbare, ko je na spletni strani Redfin odkrila prodajo nepremičnin. “Tam so živele divje živali in roji hroščev, vendar sem se zaljubila v zemljo in razgled,” je povedala za Architectural Digest in dodala, da jo je “Santa Barbara vedno privlačila”.

Gradnja doma do sedanjega stanja je bila dolga in naporna pot, ki so jo oteževale različne ovire, zato je oskarjevka za pomoč zaprosila svoja dolgoletna sodelavca, oblikovalca Robin Standefer in Stephena Alescha iz podjetja Roman & Williams, ki sta pred tem opremila njeno podstrešje Tribeca in prvo pop-up trgovino Goop.

“Hiša je zgrajena iz izjemno natančnih in premišljenih prostorov, ki smo jih več let vedno znova izpopolnjevali,” je dejala igralka. V enonadstropni hiši, ki je na meji med klasiko in sodobnostjo, so urejeni SPA; bronasta vrata, obdelana s kositrom; in vrsta unikatnega pohištva, vključno z razkošno notranjo visečo mrežo za Gwyneth Paltrow, ki je “obsedena s pohištvom”.

Poleg tega je hiša napajana s sončno energijo in ima okolju prijazen sistem vode.

“Gwyneth je točno vedela, kaj želi. Poznala je občutek, energijo in pripoved. Moja naloga je bila, da te ideje izrazim na način, ki bo v hišo prinesel veselje in lepoto,” je za Architectural Digest povedala oblikovalka Brigette Romanek in dodala, da je Gwyneth “bolj zanimala vsebina kot sam slog”. 

Romanek je dodal: “Da, hiša je morala biti lepa, vendar jo je najbolj zanimalo razpoloženje in gibanje.” Gradnja hiše je bila za Gwyneth učna izkušnja v številnih pogledih, zlasti glede “potrpežljivosti in hvaležnosti”.

Svoj dom pa je predstavila tudi na svojem Instagram profilu:

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj