Krasi oktobrsko naslovnico revije InStyle, trenutno pa jo lahko opazujemo tudi v reklamnih oglasih za prehransko linijo vegetarijanskih izdelkov SPAR Veggie.

Za omenjeno izdajo revije InStyle se je uspešna igralka pogovarjala z modno oblikovalko Diane von Furstenberg. Spregovorila je o družinskem življenju, o karieri in o tem, kaj se je naučila pri svojih 40. letih – in to je  narediti življenje zabavno!

gwyneth_palthrow
apartmenttherapy.com

Gwyneth je ženska s pozitivnim pogledom na življenje, ki sovpada z zdravo mero dobrega okusa, tudi pri oblačenju! Svoje oboževalce pa je simpatična igralka povabila tudi na svojo spletno stran Goop.com, da bi jih navdušila s svojo novo aplikacijo – Vodnik po mestu. "Bralci Goopa, zaupajte mojemu okusu in vedite, da vem kje najti dobre stvari. Vodnik po mestu je hiter in zabaven način (za tiste, ki imajo dostop), kje lahko jeste, nakupujete, si privoščite manikiro in se odpravite ven."

Zvezdnica tako svetuje, kje lahko tudi v tujini dobro jeste, nakupujete in se predvsem zabavate v njenem stilu z namenom narediti si življenje čim bolj zabavno. Kadar ne gleda v objektiv, pa si pozitivna Gwyneth poje pesmi, kot je na primer skladba Channel Orange (Frank Ocean) in si ogleda dokumentarec The Throne (Jay-Z, Kanye West).

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj