Linija izdelkov za naravno zagorel videz vas bo očarala. Novi izdelki, novi odtenki, čutne teksture in vabljive embalaže … Predstavljamo vam Guerlain linijo Terracotta Soleils de Legende.

Trije čudoviti pudri v kamnu v omejeni izdaji so dobili navdih v “različnih soncih” sveta, treh lepih sončnih področjih sveta: Orientu (Bližnjemu Vzhodu), Indiji in Afriki. Trije proizvodi za zbiratelje, ki so dragoceni kot spomini, ki jih odkriva porjavelost od sonca …

Guerlain Terracotta Soleils de Legende

Biseren kompaktni puder, ki nosi podpis Terracotta linije in kožo naredi porjavelo, s svetlečimi efekti. Odtenki:

  • Orient Sun: prijeten, nežno rožnat odtenek, idealen za svetlo polt;
  • Indian Bronze: čutna zlata, ki poživi temnejšo polt;
  • Africa Rhythm:  intenzivna bakrena, ki polepša temnejšo kožo brez sijaja.

Embalaža je dragocena škatlica s tremi različnimi dekoracijami na pokrovčku.

Znameniti Terracotta Bronzing Powder v ultra-mat odtenku za profesionalno ličenje. Terracotta Moisturizing Bronzing Powder – vlažilni puder za porjavel videz. Odtenek je 00 Make-Up Artist – ultra mat in naravna barva za zelo naraven in šik, zdrav videz kože. Slavna Terracotta embalaža za puder v kamnu.

Terracotta Bronzing Brush – gel za porjavel videz z integriranim čopičem. Prvi proizvod za porjavel videz z integriranim čopičem, ki v minuti naredi vaš obraz prefinjeno porjavel. Nov način nanašanja, embalaža je praktična in primerna za v torbico. Odtenek 00 Natural Bronze, edinstvena karamelna in popolnoma naravna barva, primerna za vse letne čase in vse tipe kože.

Guerlain Terracotta Soleils de Legende Bronzing Brush

Terracotta Light Powder, večbarvni puder v kamnu za porjavel videz. Nova barvna harmonija Terracotta Light pudrov v kamnu, posebej izdelana za temne polti utrujenega videza. V odtenku 03 Dark.

Terracotta Spray je inovativna “obarvana krema” za obraz in telo v razpršilu. Enostaven, izjemno naraven in enakomeren porjavel videz v  trenutku, za obraz in telo. Letos je na voljo nov, še temnejši odtenek, ki pa ga bo moč dobiti le v omejeni izdaji. Namenjen je za temnejše tene kože (03 Intense). Embalaža je steklenička z razpršilom (sprej) v barvni kodi Terracotta linije.

2 KOMENTARJI

  1. Kot vedno, prekrasna Guerlainova Terracotta! Imam kar nekaj izdelkov preteklih linij, seveda pa bom tudi od tele nujno kaj kupila. Prekrasno!

  2. Nisem mogla mimo Bronzing Brusha. Perfektno in zelo naravno. Ko bolj temeljito preizkusim, bom poročala. Prvi vtis je odličen. Super občutek na koži, popolnoma naravna barva ne glede na to, da sem trenutno kot zombi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj