Terracotta Sunless je prefinjena linija proizvodov za samoporjavitev, ki jo navdihujejo sestavine, ki so jih uporabljali že stari Maročani v “kopelih” za super naraven ten, dosežen na enostaven način. Linija je obogatena z arganovim oljem, ki gladi in neguje kožo, zaradi česar dobi koža lep, svež videz. Linija vključuje naslednje izdelke:  • Express Self-Tanning Spray (ekspresni samoporjavitveni sprej);
  • Smoothing Self-Tanning Emulsion (izglajevalna samoporjavitvena lahka krema);
  • Luxurious Self-Tanning Balm (luksuzni balzam za samoporjavitev za zelo suho kožo);
  • Tinted Self-Tanning Gel (obarvana krema in samoporjavitveni gel v enem).

Guerlain Terracotta Soleils de Legende SunlessTerracotta Tajine je nov mali zaklad za ličenje oči, na voljo v omejeni izdaji; kompaktno senčilo za veke s svetlikajočimi delci v Tajine embalaži. Je enostaven za nanos in senčenje, na voljo pa je v treh naravnih odtenkih: 01 Blonde Metal (svetlikajoča se rožnato-naravna), 02 Brunette Metal (svetlikajoča se zlato-naravna) ter 03 Dark Metal (svetlikajoča se rjavo-naravna).


Terracotta Kohl je kajal senčilo za notranjost vek, za orientalski videz, značilnost Guerlaina.
Sijoč barvni prah, obogaten s svetlikajočimi se srebrnimi delci za presenetljiv in svež videz. V odtenku 04 Oriental Metal rjava s svetlikajočimi se srebrnimi delci. Za nežno poudarjene oči.


Guerlain Terracotta Soleils de Legende


Terracotta Gloss & Shine, glosi za ustnice v treh naravnih odtenkih, so prav tako le v omejeni izdaji. Ustnice naravno obarvajo in jih naredijo mehke, polne in sijoče. Nudijo izjemno udobje, saj so obogateni  z mangovim maslom in izvlečkom bombaža za močno vlaženje ustnic. Odtenki so 01 Blonde Sun (rožnato naravna), 02 Brunette Sun (šimrasto-bež) ter 03 Dark Sun (karamelna).


Spodaj pa si lahko ogledate še video-oglas za Guelrainovo letošnjo Terracotta kolekcijo Soleils de Legende:


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj