Na presenečenja marsikoga je za svojo letošnjo poletno kolekcijo Guerlain združil svojo kvaliteto z znanim Puccijevim designom. Tako je nastala izjemna kolekcija ličil GUERLAIN BY EMILIO PUCCI.

 Guerlain Pucci omejena kolekcija ličil za poletje 2007  Emilio Pucci kolekcija pomlad poletje 2007

Neustavljivo privlačno kolekcijo sestavlja osem izdelkov, ki so neverjetno glamurozni, luksuzni in posebni. Kolekcija, s katero se ne more primerjati nobena druga …

Guerlain ‘Pucci’ Meteorites so tokrat barvno spremenjeni in vsebujejo naslednje odtenke: fuksija, turkizna, marelična, zlata, roza in bela. Kot vsaki, bodo tudi tokratni meteoriti čudovito osvetlili vaš obraz in izgledalo bo, da sije odznotraj navzven.

Guerlain ‘Pucci’ Summer Eye Set je pravi poletni “must-have”. Sestavljajo ga štiri senčila za veke v igrivih, svežih, pastelnih odtenkih (Puccijeva lila, svetlo modra, nežno roza in bela), dva svinčnika za obrobo oči ter maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic.

   Guerlain Pucci paleta Summer Eye set

Guerlain ‘Pucci’ Lip Gloss ustvari bleščeče in sijoče ustnice, saj vsebuje droben shimmer. V štirih odtenkih – roza, oranžen in dva prelivajoča se. Vse barve so ustrezne Puccijevi spomladansko poletni kolekciji za leto 2007.

Na konec pa na lica nanesemo še Blush Mousse, ki bo našemu obrazu podaril mladostno sijoč videz.

 Guerlain Pucci glosi  Emilio Pucci - kolekcija pomlad poletje 2007


Žal pa omenjene kolekcije pri nas ne bo na voljo, zato si jo boste morale nabaviti v tujini.

59 KOMENTARJI

  1. Meni je pa embalaža zelo posebna, umetniško kičasta, vendar se npr. oranžkastega glosa ali pa blusha nikakor ne bi branila. Ob prvi priliki si bom kolekcijo ogledala na lastne učke:-)

  2. ko sem videla ta članek sem se zaljubila, ko sm zvedela da ne bo pri nas sem skoraj umrla, ampak mi je članek v neki reviji dvignil upanje, ker so notri predstavili te meteorite:-)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj