Tekoči puder Guerlain Parure Aqua ima dvojno delovanje: kožo navlaži in jo oskrbi z minerali ter hkrati prekrije nepravilnosti in poskrbi za enoten ten. Po uporabi bo koža zglajena, enakomernega tena, nepravilnosti prekrite. Pa vendar je polt
je videti prosojno, kot da ni napudrana – preprosto popolno. Koža je polepšana. Obraz
je čist, svež in naraven.

Guerlain Parure Aqua tekoči puder­


­Guerlain Parure Aqua vsebuje posebne “kristalne” bisere, ki poskrbijo za svež sijaj, prosojnost (brez učinka maske) in naraven videz, ter posebno dobrodejno vodo, obogateno z oligo minerali, ki navlaži kožo in jo napolni z energijo. Puder da občutek neverjetnega udobja in blagodejnosti.

Izbirate lahko med devetimi odtenki: 02 Beige Clair, 03 Beige Naturel, 04 Beige Moyen, 05 Beige Fonce, 06 Beige Tres Fonce, 13 Rose Naturel, 23 Dore Naturel, 24 Dore Moyen ter 25 Dore Fonce.

Izdelek se nahaja v 30 ml luksuzni steklenički z novim tipom pumpice. Napis je elegantno črn. Pokrovček je polakirano zlate barve, v kontrastu s perlasto zlatim spodnjim delom stekleničke. Na voljo naj bi bil od danes dalje, zanj pa boste odštele 45 €.

5 KOMENTARJI

  1. Madoniš, tale embalaža je pa WAW!

    Pa tudi kar dosti barv je na voljo – pohvalno. Me prav zanima, če vse navedeno drži, ker potemtakem cena niti ni tako zelo “vnebopijoča”…

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj