… ustnice, katere creator je Hervé van der Straeten, oblečena v črno: mala črna oblekica, ki je prekrila zlato … KissKiss je čarobno, veselo ime, ki vsaki ženski pomaga, da se odene v barve njenih želja. Danes bi morala imeti vsaka ženska več kot eno t.i. orožje zapeljevanja pri roki, torej več odtenkov rdečil za ustnice. Nežne odtenke: bež, rožnato bež ali  rožnat za sivo ali sončno jutro. Temnejši odtenki za svež, popoldanski izgled. In drzno rdeči, fuksija ali koralni odtenki za večer. Kajti le barve lahko umetno svetlobo naredijo žarečo.
In Natalia bolj kot marsikdo ve, kako to “igračko” uporabiti za zelo privlačen videz. In zvezda je rojena!”

KissKiss. Sodoben dizajn. KissKiss ima “kiparski dizajn” vse od začetka iz leta 1994, je dokaz popolne osmoze med  Guerlainom in svetom umetnosti. Izoblikoval ga je dizajner Hervé van der Straeten. V letu 2014 KissKiss zamenja svoje barvne kode. Ta večno drzni predmet poželenja se prelevi v dragoceno in elegantno črnino. Preprosto chic!  

Ultra-udobna tekstura KissKiss je prefinjena kombinacija edinstvenih sestavin in kot taka najboljše, kar lahko nudite svojim ustnicam. Skrivnost? Formula obogatena z mangovim maslom, ki zagotavlja vlaženje, udobje in žametni občutek. Prefinjena in bogata kremna tekstura spominja na naravno nežnost ženske kože. Popolno zlitje barve in sijaja nudi popolno prekritje za satenast, živahen in dolgotrajen videz.

25 ključnih in enostavnih barv za brezčasno eleganco. Romantična večerja? Sproščeno popoldne? Kosilo s prijatelji? Poslovna srečanja? KissKiss ima popolne barvne rešitve za vsako priložnost in razpoloženje. Garancija za božansko dober okus, je brez dvoma Guerlainova muza Natalia Vodianova, ki je izbrala odtenek 325, Rouge Kiss, ki je uporabljen tudi v naslovni kampanji.

loading...


1 komentar

  1. Zadnjič sem bila v Maxiju in so jih ravno dobili (so bile še nepreizkušene) in sem eno probala – mislim, da ravno tole, ki jo ima Natalia na sebi. MI-LI-NA. :L:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj