… le-ta tudi dejansko ugledala luč sveta pod imenom Gucci Première. Skorajda bi lahko dejali, da je linija doživela predstavitev – in s tem tudi izjemno promocijo – s pomočjo Salme Hayek, ki je bila na filmskem festivalu v Cannesu oblečena v prečudovito kreacijo Gucci Première.

gucci_couture_hayek


Linija bo vključevala izjemne, posebne kreacije in je bila ustvarjena zaradi velikih zahtev po opaznih oblačilih za rdečo preprogo. “Pogosto smo prejemali prošnje zvezdnikov, vendar je bila Gucci ‘ready-to-wear’ znamka in nismo bili pripravljeni na tovrstno ponudbo,” je dejala kreativna direktorica Guccija Frida Giannini.

Gucci zdaj za ustvarjanje kreacij haute couture linije Gucci Première sodeluje s šiviljami in izdelovalci vezenin v Parizu. Pri oblikovanju kolekcij bo sodelovala tudi Frida Giannini, ki bodo predstavljene dvakrat letno. Seveda pa bodo delali tudi po naročilu.

Kljub temu pa se Gucci nima namena udeležiti modnih revij visoke mode v Parizu: “Trenutno nimamo takšnih načrtov. Ciljamo na intimni pristop med modno hišo Gucci in zvezdniki. Iskreno povedano, mislim, da to, da bi nastopili na reviji visoke mode, preprosto ni duša Guccija”, je dodala Giannini.

Salma Hayek pa je svojo obleko podarila za avkcijo, katere izkupiček je namenjen organizaciji za pomoč Haitiju – zanjo je kupec odštel 17.000,00 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj