… so namreč še vedno super manekenskega izgleda.

Claudia Schiffer, Helena Christiensen in Eva Herzigova so gole poziraje za revijo i-d in znova pokazale in dokazale, da so še vedno v top formi in da prav nič ne zaostajajo za polovico mlajšimi vrstnicami – kljub temu, da so stare med 35 in 40 let in celo že vse mame. Sicer pa naj fotografije, ki jih je posnel Kayt Jones, povedo svoje.

­

Gole Claudia, Eva in Helena

 

Gole Claudia, Eva in Helena

 

Claudia Schiffer­

 

Helena Christensen


39-letna Claudia Schiffer je o golih fotografijah še povedala: “Dober fotograf te ne ustavlja in ti ne postavlja omejitev. Gre za pretok energije in kemijo – greš skupaj z njim kot val,” je dejala. Zapeljivi trio pa ni prvič skupaj poziral gol – pred tem smo jih lahko videli tudi v oglasu za kolekcijo dišav Dolce & Gabbana.

3 KOMENTARJI

  1. Vsaka bi lahko izgledala kot top model ob tolikšni količini Photoshopa.

    Saj so vse tri v dobri formi, a so še vedno te slike waaaaay daleč od realnosti.

  2. Photoshop je itak vedno v igri, ampak iz enih postaranih, zanemarjenih, porejenih babur ne bi naredil čudežev. 😉 Sicer pa se lahko najde tudi fotke paparazzov, z raznih predstavitev, modnih revij ipd. in niso videti kaj dosti drugačne. Skratka, kar se mene tiče, kapo dol.

  3. Ja, photoshop je res vedno v igri, a naj me koklja brcne če je na slikah v tem članku sploh kak odsev realnega.

    Pa pač je “super forma” čisto stvar posameznika, Christensenova in Herzigova sta res mladostni, medtem ko je Claudia kar precej postarana in je moj komentar o photoshopu letel predvsem nanjo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj