­Tako jih letos redno videvamo na nogah najbolj slavnih zvezd pa tudi “navadnih smrtnikov” – vendar večinoma le v tujini, saj k nam ta trend očitno (še?) ni prišel oz. vsaj ne v veliki meri. Omenjene sandale pa ste lahko tudi kar nekajkrat videli v priljubljeni seriji Seks v mestu, kjer jih je nosila modna ikona TV zaslonov­ “Carrie Bradshaw”.

Michelle Williams v gladiatorskih sandalih
Miley Cyrus v gladiatorskih sandalih
Sienna Miller v gladiatorskih sandalih­

Michelle Williams, Miley Cyrus in Sienna Miller so le nekatere izmed

zvezdnic, ki letos prisegajo na gladiatorske sandale


Za gladiatorske sandale je značilnih mnogo paščkov, ki objamejo nogo, le-teh pa je lahko malo, da so čevlji nizki, ali pa toliko, da so celo do višine pod koleni. Lahko so v naravnih odtenkih rjave (najpogosteje), črne ali pa tudi v bolj modnih in živahnih barvah; brez dodatkov ali pa posuti z okrasnimi kamni, zlatimi bleščicami; brez pet, s srednje visokimi petami ali zelo visokimi, ki so lahko tanke ali debelejše,­ ipd.

Gladiatorski sandali so in!­


Kljub temu, da so v večini primerov bolj primerne za prosti čas, smo jih letos lahko mnogokrat videli tudi na nogah zvezd na raznih pomembnejših prireditvah. Ali sodijo tja ali ne, presodite sami, mi pa smo vam pripravili nekaj slikovnih predlogov, kaj izbrati, če želite biti “in” letošnje poletje.­

7 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj