Obljublja kar za 87% večji volumen trepalnic. Prvovrsten spoj inovativne, plemenite, kremne teksture (zahvaljujoč derivatom celuloze) za povečanje volumna  vaših trepalnic in multi-odsevnih pigmentov  … za intenzivno privlačen pogled!

Givenchy Captiv Eyes'maskara

Vaše trepalnice:

 • so nemudoma gostejše in močnejše,
 • so resnično okrepljene že s prvim nanosom,
 • se poigravajo s svetlobo ter tako poustvarjajo globoke in intenzivne odseve.

Formulo sestavlja t.i. ”LashPumper” več-slojni kompleks: več-slojni sistem polimerov intenzivira in okrepi trepalnice že s prvim nanosom, Serin ojača ”naraven/lasten cement” trepalnic in ”magnetni” odsevni pigmenti z odsevi svetlobe na trepalnicah spreminjajo barvo.

givenchy_captiv_eyes_maskara

Na voljo bodo trije barvni odtenki, ki jih je skreiral: Nicolas Degennes: drastično črna (Extreme Black), rjavo črna (Brown Black) in ”valovito” črna (Moiré Black).

Na voljo od septembra dalje.

15 KOMENTARJI

 1. Sliši se zanimivo, mika me preizkušanje. Kakšna je pa kaj cena? Pa kako je nora barva oči v reklami, žal sigurno retuširana.

 2. ja samo ta ženska ima al umetne trepalnice al pa res narisane-te v zunanjem kotičku zgoraj 😀 … drugač ma pa noro lepo barvo oči ja…

 3. ja samo ta ženska ima al umetne trepalnice al pa res narisane-te v zunanjem kotičku zgoraj 😀 … drugač ma pa noro lepo barvo oči ja…

 4. Saj te slike so itak popolnoma brezvezne, sploh ne vem, zakaj jih zraven šopajo oz. si ne predstavljam, da kera pade na to, da bo imela takšne trepalnice, kot so narisane na sliki. Pri meni te narisane oči & trepalnice nimajo popolnoma nobenega vpliva na odločitev o nakupu.

 5. lilja, dejansko se najdejo take, ki to verjamejo – zlasti so to najstnice. In potem nalepi total retuširano fotko in vpraša, kateri puder naredi tako kožo. No, večini se prej ko slej posveti … Sem pa že razmišljala, da najbrž maskare, kjer ima ženska dejansko svoje (povprečne) trepalnice, sploh ne bi kupile, ker nas ne bi pritegnila? Enako pudra, kjer se vidijo pore ipd., torej kjer kože ni retuširana.

 6. Tanja,

  ja saj, nekateri pač še vedno ne verjamejo oz. ne vejo, da obstaja fotošop in potem osupljivo verjamejo takim glupostim. 😉

  To imaš, koliko zdaj tudi jaz razmišljam, prav, da bi bile kakšne povprečne, “ne-dih-jemajoče” trepalnice (za maskaro) ali pa aknasta koža npr. (za puder) malo smešne za reklamirati, ampak meni se zdi precej nesmiselno reklamirati reči, ki so očitno speglane, nerealne, narisane (ampak hej, če še skos toliko ljudi pada na te finte, zakaj pa ne, a ne ;-), meni se zdi (pa tebi in še marsikomu) to naravnost bebavo in smešno, ampak smo taki še vedno v manjšini 😉 )). Bi bilo boljše, če bi se reči reklamirale brez nekih narisanih “dokazov”, ker so iz mojega vidika nepotrebni oz. poneumljajo reklamo.

 7. A se tole zdaj že dobi? Moja Hypnose je vsak dan bolj švoh, bo treba nekaj novega kupiti.

  Ja, pa vem, da ne bom imela trepalnic kot bejba na sliki ;). Ampak vseeno imam rada volumenske maskare.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj