… zapovrstjo tudi najbolje plačana manekenka na svetu, že prekoračila 30. leto, ki je bilo nekoč zgornja meja za (sicer že usihajočo) uspešno manekensko kariero, ne kaže, da se namerava kaj kmalu (manekensko) upokojiti. Prisotna je namreč v nešteto oglasnih kampanjah, njena cena pa še vedno vrtoglavo visoka.

Tako je obraz poletne oglasne kampanje H&M, postala je obraz parfuma Chanel No. 5, zdaj pa je neumorna 33-letnica in mati dveh otrok dobila še novo zaposlitev: postala je obraz 'čeveljskega giganta' Stuarta Weitzmana. Tako je stopila v čevlje (dobesedno!) Kate Moss, ki je kolekcije Weitzmana predstavljala preteklo leto. Fotografije je posnel Mario Testino, na njih pa Gisele pozira tudi le v ozkih belih hlačah in seksi gležnjarjih z visoko peto in – da, uganili ste – zgoraj brez.

Predstavniki podjetja pa so povedali, da so se za Gisele odločili, ker “njen mednarodni status modne ikone in njena edinstvena spoosobnost utelesiti večplastnost Stuart Weitzman ženske, ki je od modno osveščene trendsetterke, sofisticirane fantovske ženske do vsestranske matere in dekleta iz sosednje ulice.” V kampanji pa bodo predstavili tudi novo različico najbolje prodajanega modela Weitzmana in sicer škornje z nizko peto 5050 in verzijo z visoko peto.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj