Gisele Bündchen je v Kostariki začela svojo telovadno rutino za leto 2023 z inštruktorjem jiu-jitsuja Joaquimom Valentejem ob sebi.

Supermanekenka čedalje več časa preživlja na Kostariki, kjer telovadi z inštruktorjem jiu-jitsuja Joaquimom Valentejem, saj se sezona bivšega moža Toma Bradyja v ligi NFL bliža koncu; menda pa se odloča tudi za upokojitev.

Na novih fotografijah so ju prejšnji teden opazili, kako skupaj tečeta v Kostariki – dva meseca po tem, ko so 42-letno Bündchen prvič videli na počitnicah z družino na istem kraju.

Bündchen in njena dva otroka – 12-letni sin Benjamin Rein in 9-letna hčerka Vivian Lake – so skupaj z Valentejem obiskali provinco Provincia de Puntarenas, ki se nahaja na obali Kostarike – to je bilo le dva tedna po dokončni ločitvi od legende NFL, Toma Bradyja. Valente dela skupaj s svojima bratoma Pedrom in Guijem v studiu Valente Brothers na Floridi.

Čeprav so se pojavile govorice, da sta par, jih je vir blizu Bündchenove odločno zavrnil.

“On in njegova dva brata so Gisele in otrokovi učitelji borilnih veščin,” je povedal vir. “Ne hodita na zmenke.”

Zadnje skupne fotografije Bündchenove in Valenteja sledijo Bradyjevemu uničujočemu porazu v ligi NFL v nedeljo zvečer, ki je njega in ekipo Tampa Bay Buccaneers izločil iz boja za še en boj na letošnjem Super Bowlu.

Zgodilo se je natanko to, kar je Gisele napovedala: želela je, da se Brady upokoji, dokler je še na vrhu, in ne ko poraženec. Kljub njegovim obljubam, da se bo, je prelomil besedo in Gisele je prekipelo, zato se je odločila za ločitev. Tako je Brady zaradi napačne odločitve izgubil družino in odhaja kot poraženec na vseh frontah.

Manekenka je februarja lani na svojem Instagramu že objavila fotografije s svojim inštruktorjem in zapisala, da se počuti “močnejšo”, odkar se udeležuje njegovih ur.

“Verjamem, da več orodij, kot jih imamo v svoji orodjarni, bolje je,” je zapisala v objavi. “Odkar sem začela vaditi samoobrambo, se počutim močnejšo, bolj samozavestno in bolj opolnomočeno.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

To je že drugo opazovanje Bündchenove in Valenteja v Kostariki, ni pa jasno, ali so z njima tudi njeni otroci.

Leto 2023 je zaznamovala tudi vrnitev Bündchenove na manekensko sceno – nastopa v novi kampanji za Louis Vuitton – njeni prvi, odkar je zaključila ločitev od Bradyja.

Louis Vuitton je v začetku meseca na Instagramu delil več fotografij in videoposnetkov nove barvite kampanje, vključno z videoposnetkom z Bündchen v glavni vlogi. V videoposnetku, posnetem ob poskočnih zvokih skladbe skupine The Rolling Stones “She’s Like a Rainbow”, brazilski supermodel v vrtincu pisanih pikic drži torbice iz kolekcije Yayoi Kusama podjetja Louis Vuitton, medtem ko je zgoraj brez in oblečena v kavbojke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj