Gisele Bündchen zanika, da je prevarala Toma Bradyja, in pravi, da je njeno novo razmerje “zelo drugačno”. Odkrito je spregovorila o govoricah, ki spremljajo njen razhod z nekdanjim možem Tomom Bradyjem – in odprla tudi temo o svoji romanci z Joaquimom Valentejem.

Brady in Bündchen, ki trenutno hodi s profesionalcem v jiu-jitsu Joaquimom Valentejem, sta oktobra 2022 vložila zahtevo za ločitev. V novem intervjuju za New York Times, v katerem promovira svojo kuharsko knjigo Nourish, je 43-letni supermodel razkrila, da ni nikoli (pre)varala 46-letnega Bradyja, preden sta se leta 2022 ločila.

“To je laž,” je Bündchen dejala časopisu in se odzvala na obtožbe, da je začela romanco s svojim trenerjem jiu-jitsa, preden je končala razmerje z upokojenim zvezdnikom NFL. “Res ne želim, da bi moje življenje postalo tabloid,” je dodala o obtožbah. “Nočem se izpostavljati vsemu temu.” 

V intervjuju je Bündchen priznala tudi krivične kritike, s katerimi se je soočila, ko sta z Bradyjem končala razmerje. “To se dogaja številnim ženskam, ki jih obtožujejo, ko zberejo pogum in zapustijo nezdravo razmerje, in jih označijo za nezveste,” je pojasnila.

“Soočiti se morajo s svojo skupnostjo. Soočiti se morajo s svojo družino. Pri meni je to seveda še nekoliko bolj izrazito,” je dodala Bündchen. “Nihče ne ve, kaj se dogaja med dvema osebama – to vesta le tista dva, ki sta v razmerju.”

Glede svojega najnovejšega razmerja je Bündchen za Times povedala: “To je prvič, da se videvam z nekom, ki je bil najprej moj prijatelj. To je zelo drugačno. Je zelo iskreno in zelo pregledno.”

V začetku tega meseca je Bündchen v čustvenem intervjuju spregovorila o svoji ločitvi: “Mislim, da so nekateri dnevi lažji kot drugi, vendar se mi zdi neverjetno, da so otroci … so zelo pametni otroci. Vedo, kaj jim lahko uide. Zato mislim, da je naravno, da imajo naše hiše različna pravila, otroci pa se potem preprosto prilagodijo.”

“In poskušali bodo narediti, kar želijo. Jaz pa lahko nadzorujem le to, kar jaz počnem. In mislim, da je zdaj zame pomembno ravnovesje,” je dodala supermanekenka.

Na vprašanje, ali bo lahko nekomu “spet odprla svoje srce”, je Bündchen skomignila z rameni, nato pa z majhnim nasmehom odgovorila: “Tam, kjer je moje srce, sem zdaj jaz. Živim svojo resnico in za to se ne opravičujem.”

PREBERITE TUDI: Supermanekenka priznala, da je zmenki ne zanimajo: “Nočem slišati, kako nekdo diha poleg mene!”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj