… čeprav bi se morale že v začetku zavedati, da so le zdravniki in da tudi oni le opravljajo svoje delo. Nekaj ginekologov je na spletu razkrilo, katere so tiste najbolj nadležne navade pacientk s katerimi se srečujejo na pregledih. Vas zanima, če je katera izmed vaših navad na seznamu?

1. Prisotnost partnerja

Veliko žensk se tako zelo boji ginekološkega pregleda, da vztrajajo, da je pri njem prisoten tudi njihov partner, kar močno otežuje delo.

2. Odpoved pregleda

Če se pregleda ne morete udeležiti, ga odpovejte. Največkrat se zgodi, da pacientke preprosto ni na pregled – razlog ostane neznan. Bodite skrbne do sebe in svojega telesa, redni pregledi pri ginekologu vam lahko rešijo življenje.

3. Postavljanje diagnoze

Veliko pacientk pride na pregled z že vnaprej znano diagnozo, ki so si jo postavile same preko Googla. Ginekologi svetujejo, da jim prepustite, da opravljajo svoje delo, niso zaman končali medicinske fakultete, ki je zelo zahtevna.

4. Opravičevanje, ker imate dlake

Poraščeno spolovilo je nekaj najbolj naravnega in normalnega. Ginekologi se tega zavedajo in vas ne obsojajo.

5. Laganje

Svojemu ginekologu nikoli ne lažite o svojem spolnem življenju, le iskrenost in odkrit pogovor bo pripeljal do željenih rezultatov.

PREBERITE TUDI: Rak jajčnikov – manj znani simptomi bolezni s slabo prognozo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj