Čeprav je od podelitve oskarjev minil le teden dni, se udi, kot da so bili že daleč nazaj. A ena obleka nam nikakor ne gre iz glave – poleg sanjskih Care Delevingne in Sofie Carson – in sicer čudovita rdeča obleka Gigi Hadid v stilu starega hollywoodskega glamurja.

Po podelitvi oskarjev seveda sledi zabava Vanity Fair, ki jo vsi izkoristijo za kar največji glamur in opaznost. Seveda je Gigi Hadid z obleko v eni od trendovskih barv sezone naredila vse, kar je bilo v njeni moči, da bi prekosila vse ostale.

27-letna supermanekenka, ki je postala tudi televizijska voditeljica, je poskrbela, da so jo opazili; nosila je dih jemajočo rdečo obleko Zac Posen r razkritimi rameni, ki jo je dopolnila z rdečimi salonarji Jimmy Choo ter diamantno ogrlico in prstani.

Intenzivna rdeča barva je bila prisotna na vseh modnih revijah za jesen/zimo 2023, med drugim pri Ferragamu v Milanu, Davidu Komi v Londonu in Proenza Schoulerju v New Yorku (če jih naštejemo le nekaj) – to pa pomeni tudi nadvse dobrodošel odmik od lanskega trenda #BarbieCore, ki je prevladoval na naših družbenih omrežjih.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton na podelitev nagrad Bafta prinesla kraljevski glamur v elegantnih opernih rokavicah

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj