Gigi Hadid je tako delila svoj sprehod po spominih zadnjega leta, ko je bila noseča in s svojimi sledilci in oboževalci delila tri fotografije iz svoje nosečnosti, ki jih ni še nikoli objavila. Svojo nosečnost je namreč skrivala pred javnostjo, prav tako zasebnost ohranja sedaj, ko je že dober mesec mamica.

Poleg fotografij je 25-letnica zapisala: “Avgust, čakava na najino punčko,” ob naslednji pa je njen partner, Zayn Malik, 27, kako mu glava počiva tik nad njenim trebuščkom.

 

Par je septembra dobil hčerkico, katere imena še vedno nista razkrila; zelo pazi pa tudi to, da je obrazek vedno skrit. Prvo fotografijo je Gigi objavila na Halloween, za katerega je bila hčerkica našemljena v Hulka.

Vir pa je o mladi družinici izdal “Na posestvu se trenutno počutijo zelo mirno. Gigi si želi kar največ zasebnosti za njunega otroka in ga želi tako tudi vzgajati.”

Vir je razkril še, da je “Gigi zelo utrujena, a je že izjemna mamica. Prvih nekaj tednov je bilo res težka tranzicija, a ni se pritoževala in je presrečna, da je mama.”

PREBERITE TUDI: Gigi Hadid objavila serijo ganljivih fotografij s svojo hčerkico

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj