Imena hčerke, ki je sedaj stara 9 tednov, še vedno nista izdala, je pa zato skrivnostna Gigi, ki je skrbno skrivala svojo zasebnost med nosečnostjo in po porodu, oboževalce razveselila z objavo nekaj fotografij svojega malega zakladka.

Tako je v nedeljo 25-letnica na svoj Instagram objavila nekaj ganljivih fotografij, na katerih se na posestvu svoje matere, kjer so vsi že mesece, sprehaja s svojo hčerkico. Pokazala pa je tudi božično dekoracijo in drevo, s katero so letos malce prehiteli.

 

“Povsem nov način zaposlenosti in utrujenosti, a je moje najboljše, zato smo letos tudi bolj zgodaj postavili božično dekoracijo,” je mlada mamica zapisala ob seriji fotografij, kjer stoji na vrtu posestva v Pensilvaniji v udobnih oblačilih in veliki pleteni jopici, hči pa ji počiva na prsih v BabyBjörn kengurujčku z leopardjim potiskom.

V komentarjih so ji njena družina, prijatelji in oboževalci izrekali ljubezen, vključno z njeno mamo, Yolando Hadid, ki je zapisala, “Najboljša mamica.” Njen oče, Mohamed Hadid, pa je dodal, “Treba jo je imeti blizu. Tako zelo ljubim tebe in njo.”

“Tako je srečna, da si njena mamica in ta prelepa farma, na kateri bo lahko odrasla, s podporo družine in vseh čudovitih živali in rastlin in dreves,” je komentirala precej starejša kolegica Helena Christensen, medtem, ko je slavna Kourtney Kardashian komentirala le s serijo ljubečih smeškov.

PREBERITE TUDI: Gigi Hadid obožuje svojo novorojeno hči; tole je izjavila

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj