Supermanekenka, 25, in njen partner, nekdanji član skupine One Direction, 27, sta včeraj sporočila, da sta postala starša.

“Najina mala deklica je tukaj, zdrava & lepa,” je Malik zapisal na Twitter. “Da bi skušal opisati, kako se trenutno počutim, bi bila nemogoča naloga,” je nadaljeval mladi očka. “Ljubezen, ki jo čutim do tega malega bitja, je izven meja mojega dojemanja. Hvaležen sem, da jo poznam, ponosen, da je moja & hvaležen za življenje, ki ga bomo imeli skupaj.”

Kasneje včeraj zvečer je tudi Gigi potrdila veselo novico, da je njuna hčerkica prišla na svet za vikend. Objavila je črno-belo fotografijo, na kateri njuna hči drži očka Malika za roko.

 

View this post on Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love??

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

“Najina hči se je ta vikend pridružila svetu in že je spremenila najino življenje. Tako sem zaljubljena ?,” je zapisala Hadid.
Neznani vir je menda povedal še da je par navdušen nad novim poglavjem v svojem življenju: “Imela sta svoje vzpone in padce, a nikoli se nista nehala ljubiti. Odločila sta se za otroka in pripravljata se za novo življenje.”

Čestitke mladima staršema!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj