Manekenko in igralca so v zadnjem tednu dvakrat opazili skupaj v New Yorku.

Gigi Hadid in Bradley Cooper se skupaj “zabavata”, pravi vir in nadaljuje, da med njima “obstaja privlačnost”.

Potem ko so manekenko in igralca v zadnjih dneh dvakrat opazili skupaj v New Yorku, je vir povedal, da oba uživata v spoznavanju, a za zdaj ohranjata stvari neformalne. “Zabavata se,” pravi vir. “Ona je neodvisna, zelo zaposlena in njeni dnevi so polni obveznosti, zato ne vidim, da bi se lahko takoj kaj resnega zgodilo, če sploh.”

Vendar pa je vir razkril, da je 28-letna Hadid “že nekaj časa zatreskana v Cooperja” in da bi bila morda pripravljena imeti več kot le prijateljstvo z 48-letnim igralcem.

“Imata precej skupnega, tako da je mogoče, da bo to napredovalo,” nadaljuje vir. “Za zdaj je to le prijateljsko druženje, vendar imata oba otroke, veliki karieri, naporno življenje in razumeta, kakšno je življenje v teh krogih. To je ljubko … in obstaja privlačnost.”

Vir dodaja, da se Hadid – poleg manekenstva, dela na svoji modni liniji in vzgoje triletne hčerke Khai – zanima tudi za igralstvo, kar bi lahko bila povezava med njo in Cooperjem.

Cooper in Hadidova sta bila prvič opažena skupaj v četrtek, ko sta zapuščala zvezdniško lokacijo Via Carota v West Villageu. Na fotografijah, ki jih je delil Daily Mail, se je par usedel v isti SUV.

V nedeljo sta se ponovno srečala na večerji. Kasneje so ju fotografirali, kako se vozita v istem avtomobilu, Cooper pa je sedel na voznikovem sedežu.

Cooper je bil nazadnje v razmerju z rusko manekenko Irino Shayk, s katero ima šestletno hčerko Leo De Seine. Par, ki se je začel sestajati leta 2015, se je dve leti pozneje razšel, vendar ostajata prijatelja.

Avgusta sta se kot družina celo skupaj odpravila na potovanje v Italijo. “Lea si želi, da bi vsi skupaj potovali,” je takrat povedal vir. “Irina in Bradley sta prijateljska in se razumeta. Oba si želita, da bi bila Lea srečna.”

37-letna Shayk je delila fotografije z dopusta, na eni od njih je tudi Cooper, kako poležava na plaži.

Hadid je bila pred tem v razmerju z Zaynom Malikom, s katerim sta se razšla oktobra 2021 po skoraj šestih letih. Z njim ima hčerko Khai,

Nazadnje so Gigi Hadid povezovali z Leonardom DiCapriem, potem ko so jo z zvezdnikom septembra 2022 videli skupaj na zabavi po newyorškem tednu mode.

PREBERITE TUDI: Gigi očarala v barvi prihajajoče sezone v stilu starega hollywoodskega glamurja

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj