Supermanekenka Gigi Hadid, 25, je v nedeljo, ko je mala Khai, 4 mesece, zaspala, delila še nekaj utrinkov iz časa svoje nosečnosti.

Tako je na eni od fotografij pokazala, kako je preuredila svojo pisarno in en kotiček uredila v igralni kotiček. Roza kot sobe je tako poln igrač, da se bo mala Khai lahko igrala.

Objavila pa je tudi še nekaj fotografij iz svoje nosečnosti, med drugim eno, na kateri je izbirala barve za otroško sobico in nekaj fotografij trebuščka.

Priznala pa je tudi, da je imela med nosečnostjo veliko željo po rebrcih in to dokazala tudi s fotografijo domačega mesa z žara, na katero skupaj z Malikom dodajata več omake.

Manekenka je sicer dobila prvo samostojno naslovnico za revijo Vogue, na kateri bo v marčevski številki. “Kdo bi si mislil, da bom zjutraj še hranila svojo hči in nato bom na samostojni Vogue naslovnici?!” je mlada mamica zapisala na Instagram.

“Sem čustvena in počaščena, da bom naredila ta prvi profesionalni korak v tem novem poglavju ženskosti, s to uresničitvijo sanj!” je dodala. “Khai je trenutno v svojem Nemo stolčku, da jaz lahko tipkam in se spominjam vseh ljudi, spominov, letov, pomerjanje oblek, zgodnjih juter, poznih noči, smeha in solz, spodrsljajev in čudežev, ki predstavljajo skoraj desetletje, odkar sem v modi.”

V intervjuju za Vogue je Hadid spregovorila tudi o porodu doma – razkrila je, da je bilo kar naporno.

“Vsekakor je prišlo do točke, ko sem pomislila ‘le kako bi bilo, če bi imela epiduralno, kako drugače bi bilo,'” se spominja. “Moja babica me je pogledala in rekla ‘dobro ti gre. Nihče ti ne more pomagati. Itak si že mimo epiduralne, tako, da bi popolnoma enako pritiskala na bolnišnični postelji.'”

Povedala je še, da čeprav sta z Malikom presrečna, da sta postala starša, se jima ne mudi večati družine. “Po porodu sva se z Z spogledala in rekla ‘Lahko imava nekaj premora, preden to ponoviva!'”

PREBERITE TUDI: Oskarjevka pričakuje prvega otroka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj