Pri Garnier so razvili novo kremno mleko za telo, namenjeno negi posebej občutljive in suhe kože. Izdelek tako ne vsebuje parfuma in ostalih dišav, ki najpogosteje dražijo kožo.

Kremno mleko intenzivno neguje zelo občutljivo in suho kožo in zanjo poskrbi na tri načine: kožo intenzivno navlaži, pomirja razdraženo kožo in jo obenem ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

garnier_bodysensitiv_creme_milk

Za zelo občutljivo kožo je značilno, da je njn imunski sistem oslabljen in se tako sama ne more v zadostni meri zaščititi, česar posledica je pretirana reakcija na zunanje vplive: izjemna izsušenost kože, srbenje in draženje, rdečica, včasih tudi luščenje. Stanje lahko še poslabša nega z neustreznimi izdelki (zelo odišavljenimi, z eteričnimi olji, vsebnostjo slabih alkoholov, izsušujočimi trdimi mili itd.), zelo nizke temperature, izsušen zrak, ki nastane pozimi zaradi ogrevanja in drgnjenja ob oblačila.

Zato je pri takšni koži še toliko bolj pomembna redna in pravilna nega, da se zmanjša negativne reakcije in poveča obrambna sposobnost kože.

Garnier Bodysensitiv Creme-Milk bo najverjetneje na voljo od novembra dalje, predvidena cena pa bo okoli € 4.

3 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj