… kozmetike Maybelline in se tako pridružila slavnim manekenskim kolegicam Erin Wasson, Christy Turlington, Kemp Muhl, Emily DiDonato, Charlotte Free in Julii Stegner.

freja_beha_erichsen1

Freja Beha je nad sodelovanjem, ki ji bo prineslo zajetne denarce, seveda navdušena: “Tako zelo sem počaščena, da bom predstavljala tako drzno, sodobno znamko in zelo se veselim tega novega vznemirljivega poglavja v moji manekenski karieri. Maybelline sem spoznala že nekaj časa nazaj in sicer njihovo Volum’ Express The Falsies maskaro, ki je bila zelo dobra in všeč mi je bil takojšnji učinek. Zelo sem hvaležna za to priložnost in v zadovoljstvo mi bo delati s talentirano ekipo Maybelline New York. Lepoto je težko definirati. Lahko jo opaziš takoj, lahko pa je globlja, kot ko se npr. ženska deli z drugimi nekaj zelo osebnega ali navdihujočega.” prva oglaševalska kampanja s Frejo bo tako lansirana proti koncu tega leta, ni pa še znano, kateri izdelek bo predstavljala.

Freja Beha Erichsen je sicer ena najuspešnejših danskih manekenk, saj je uspela v svetovnem merilu in le redkokatera modna revija vrhunskih oblikovalcev se odvije brez nje. Povedala pa je tudi, da jo je mama naučila, kaj pomeni zdravo prehranjevanje in kako pomembno je: “Moja mama me je naučila pomembnosti uravnotežene prehrane. Vzgojila me je tako, da sem jedla veliko organsko pridelanega sadja in zelenjave, a moja najljubša hrana je odvisna od posameznega obroka. Za malico ponavadi naročim jajca Benedikt, za večerjo pa dober, srednje zapečen zrezek.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj