Kot tudi za ostale toksine, kot so npr. aspartam v hrani; živo srebro in aluminij v cepivih, v obliki embalaž, folije ipd., a ga vseeno uporabljajo še naprej. A nekaj pa se le premika, saj je bil narejen velik korak v to smer.

PREBERITE TUDI: Študija: otroci z avtizmom imajo v možganih največ aluminija

V priznani medicinski publikaciji The Lancet so objavili, da je fluor nevrotoksin in to 100 %, kar ga uvršča v skupno kategorijo z arzenom, svincem in živim srebrom. Novico je razkril avtor Stefan Smyle, ki je za objavo citiral raziskavo, ki je bila v The Lancet Neurology, Volume 13, izdaja št. 3 objavljena že marca 2014. V njej so avtorji zapisali, da je ogromno živčnih strupov še neodkritih in imajo zaradi njih mnogi otroci težave v razvoju.

Avtorji so razkrili, da je v ZDA največji vir strupa fluora sicer voda, ki jo fluorirajo, a da tudi močno procesirani čaji, gojeni na onesnaženih, neekoloških območjih in zobne paste niso zanemarljivi. Mnogi starši so že zelo osveščeni in zase in za svoje otroke kupujejo naravne zobne paste brez fluora. Pridružite se jim tudi vi!

PREBERITE TUDI: Fluor poneumlja vas in vaše otroke!

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj