… lestvico 100 najbolj seksi žensk, nato pa so ga žalili glede njegovega videza. Napisano so kasneje sicer umaknili, a nekateri so uspeli narediti posnetek strani, kjer so pri FHM zapisali sledeče: “Čeprav je njegova spolna identiteta dvoumna, ga modni oblikovalci poveličujejo. Mislimo, da ‘stvar’ pove vse. Blond spolni izkrivljenec je to izkoristil v upanju, da bo nekoč podpisal pogodbo z Victoria’s Secret in postal eden njihovih angelčkov (podajte posodo za bruhanje). No, potem bo svojo ‘stvar’ težko obdržal skrito.”

Modni svet z veseljem sprejema androgeni videz, a očitno ga nekateri ne dohajajo najbolje. Pri FHM so še napisali: “Še bolj problematično pa je dejstvo, da Andrej ni edini model, ki ni samo to, kar je videti na prvi pogled. Trenutni obraz Givenchyja in ‘ženska’, ki se s Kate Moss poljublja na naslovnici revije Love, je trans seksualna manekenka Lea T., ki je svoje življenje začela kot Leandro. To je pač eden izmed modnih trendov, ki mu ne bomo sledili.”

Sicer pa je zadnje čase na sploh veliko govora o Andreju Pejiću in ‘škandali’, povezanimi z njegovim videzom: na začetku maja so tudi prepovedali redno prodajo revije Dossier, na katere naslovnici je Andrej z nepokritimi prsmi, zato so jih prodajali ovite v neprosojne plastične vrečke.

andrej_pejic_dossier_s

Andrej Pejić na naslovnici revije Dossier

Glede nesramnega pisanja pa so se pri FHM že opravičili in napisali: “Žal je šla zadnja objava o Andreju Pejiću na stran nepreverjena. Ko smo to ugotovili, smo jo takoj umaknili in se opravičili, če smo z njo morda koga užalili, hkrati pa bomo poskrbeli, da se kaj podobnega ne bo ponovilo.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj