Ekipo LePlac Events je popadlo božično vzdušje, saj so priprave na božični party 26. decembra s Ferryjem Corstenom že v polnem teku. Ferry Corsten, ki ga je letošnja lestvica DJ Mag postavila na pravljično 7. mesto, bo skupaj z Deanom Deenom, Betsie Larkin, Lange in Unlimited Production pripravil najmanj 5 ur dobrega trance-a.

­Ferry Corsten­


Ferry, ki je svoje prve klaviature kupil z delom v avtopralnici in prodajo kaset nizozemski mulariji, bo v Ljubljani 26. decembra nastopil s spektaklom Twice in a Blue Moon. Da se bosta glasbena in vizualna kemija preko LED zaslonov združili, bo poskrbela ekipa Unlimited Productions, katere mojstrske tehnične spretnosti smo občudovali že pri spektaklu s Tiëstom.

Zaradi svojega unikatnega zvoka pa se Ferry Corsten lahko pohvali tudi s sodelovanjem s proizvajalcem sintetizatorjev Roland, ki je pri zvezdniku naročil banko zvokov.

Če ste pripravljeni na hite kot so ‘Made Of Love’, ‘Radio Crash’, ‘Gabriella’s Sky’, ‘Fire’ in bi želeli, da vaš božično-prednovoletni hype do konca stresejo ritmi trance-a, se vidimo 26. decembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Predprodajna mesta vstopnic

Predprodaja vstopnic se bo vršila na vseh pooblaščenih poslovalnicah Eventima po Sloveniji + Kompasove poslovalnice, trgovine Big Bang, Petrolovi servisi + Modri študentski servis ter e-študentski servisi. Internetna prodaja na: www.eventim.si, www.vstopnice.net in www.supratravel.si.

Več informacij

Sveže informacije v zvezi s dogodkom spremljate na www.ferrycorsten.si in preko Facebooka!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj