Eva, ki je pred mnogimi leti zaslovela s poziranjem v ‘push-up’ modrčkih Wonderbra, je za znamko pripravila kolekcijo oblačil z imenom Eva Herzigova Pour 1.2.3.

Eva Herzigova v eni izmed svojih kreacij za Etam

­Eva Herzigova v eni izmed svojih kreacij za Etam

Eva je v zvezi s sodelovanjem povedala: “Imela sem popolno svobodo pri oblikovanju, nihče mi ni povedal, kaj naj delam. Tako sem lahko pripravila karkoli sem se spomnila. Ko sem bila mlajša, sem doma v Češki republiki delala svoja oblačila, zato vem, kako to gre in pomislim na vsak detajl. Sem perfekcionistka in zahtevam veliko, zato sem hotela nekaj, kar si bodo ženske lahko privoščile a bo hkrati luksuzno.”

Evine kolekcije za Etam vključujejo vsakdanja oblačila, vključno z jeansom, trench plaščki in ciganskimi krili, pa tudi dolge svilene večerne obleke. Oblikovala pa je tudi dodatke, ki bodo dopolnjevali kolekcije. Cene izdelkov so med 69 EUR in 225 EUR.

Iz Etama pa so sporočili, da “je Eva prava ženska, vedno elegantna in bo znamki prinesla malce več topline.” Od julija dalje pa bo na voljo tudi spletna stran, ki bo poskrbela za boljšo dostopnost kolekcije in bo podobna strani, ki so jo v ta namen pripravili za kolekcijo Natalie Vodianove.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj