V roke vzamemo le denarnico in telefon ter odhitimo po nenapovedanih opravkih, ki se najpogosteje pojavijo v prostem času ali na dopustu. Marsikatera je ugotovila, da je v takšnih primerih lahko etui za telefon tudi priročna denarnica. Pri španski blagovni znamki Desigual so etuije za telefone priročno izdelali z razdelki za kartice in kovance, zaradi česar so postali odlična zamenjava denarnice pri aktivnostih, ko potrebuješ le nekaj denarja in telefon. Poleg praktičnosti Desigualove etuije za telefon odlikujejo še čudovite barve in vzorci.

Majhna priročna denarnica

Denarnica je modni dodatek, ki je različnih oblik, vzorcev, barv, funkcionalnosti in tudi velikosti. Nekaterim je všeč, da je denarnica velika in prostorna, saj v njej poleg denarja, kartic in kovancev, hranijo še dokumente, fotografije ljubljenih oseb, članske kartice in še kaj. Za mnoge pa je bolj priročna manjša denarnica, v katero lahko spravijo le kreditno kartico, denar in nekaj kovancev.

Desigualov etui za telefon v vijolični ali oranžni barvi poleg žepka za pametni telefon ponuja še dodatne razdelke in tudi poseben žepek za slušalke. Ta etui iz recikliranega poliestra je čudovit več funkcionalni nadomestek za denarnico, ki kljub svoji majhnosti pospravi najnujnejše. Odlikuje ga čudovit design, skrbno izbrane barve in atraktiven reliefni logo.

Majhna torbica kot velika denarnica

Velika denarnica je tudi praktična, saj lahko v njene predalčke in razdelke pospravite veliko osebnih drobnarij, kot so osebni dokumenti. Zato je manjša torbica nemalokrat priročna denarnica, ki je idealna za potovanje z letalom, ko je treba imeti pri roki dokumente ali denar. V Desigualovo enobarvno torbico iz umetnega usnja, lahko poleg telefona in kreditne kartice, brez težav pospravite še potni list ali boarding pass, ki bi ga v manjšo denarnico težko pospravili. Ta čudovita torbica je na razpolago v štirih barvah, črni, modri, rdeči in zlati. Vsaka barva je nekaj posebnega, še posebej zlata, ki izraža posebno eleganco.

Desigualove denarnice

Denarnico potrebuje vsak, zato želijo pri Desigualu ponuditi različne velikosti, barve in vzorce vsem ljubiteljem te blagovne znamke. Pri tem pa težijo k več funkcionalnosti, kjer lahko etui za telefon ali manjša torbica postaneta priročna denarnica. Za drzne uporabnike, ki razmišljajo izven okvirjev, se s tem razširi ponudba in možnost izbire.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj