Nastopila je revolucija v ličenju trepalnic. Sedaj lahko s preprostim obratom pokrovčka vključite novo revolucionarno maskaro in ustvarite trepalnice, ki ste si jih vedno želeli. Estée Lauder nova Estee Lauder TurboLash All Effects Motion Mascara™ je na svetu prva vibrirajoča maskara na baterijo, ki zagotavlja vse efekte hkrati: volumen, dolžino, vihanje, ločevanje.

Estee Lauder TurboLash All Effects Motion Mascara™­­


­Revolucionarni izum, patentiran izdelek TurboLash All Effects Motion Mascara™ združuje inovativno formulo in dizajn krtačke z unikatnim mikropulznim delovanjem, ki dovoljuje krtački LashSonic Brush™, da prodre globoko v trepalnice in jih prečeše hitreje in učinkoviteje. Ker se krtačka skozi trepalnice giblje nežno, jih zelo natančno loči in prepoji z luksuzno barvno formulo od korena do konic.

Že na voljo v naših parfumerijah, priporočena cena je € 35,90.

3 KOMENTARJI

  1. Res je zanimiv princip maskare. Vendar pa so me njihove (imela le na probo ali vzorčne) razočarale. Ni namreč volumna, jih pa lepo ločijo. In dvomim, da bo ta kaj drugačna po sliki krtačke sodeč.

  2. Reklamo za tole vibro maskaro sem videla že pred časom v eni izmed tujih revij. Samo zanima me kako tole v praksi deluje?! Ali zmanjka prej baterije ali vsebine maskare… :))))

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj