Resilience Lift Extreme Ultra Firming Makeup SPF15 tekoči puder vsebuje bogate negovalne sestavine in je najnaprednejša formula Estee Lauder tekočih pudrov. Ne naredi le tega, kar pričakujete od tekočega pudra: prijeten nanos, gladka koža, prikrivanje nepravilnosti, enakomerna polt, naraven videz … Resilience Lift Extreme Ultra Firming Makeup SPF 15 kožo tudi neguje.

­Estee Lauder Resilience Lift Extreme Ultra Firming Makeup SPF 15 tekoči puder

Takoj ob nanosu negovalne sestavine, ki jih vsebuje Resilience Lift Extreme Ultra Firming Makeup, kožo navlažijo in izboljšajo njeno elastičnost. Posebni pigmenti in sljuda v trenutku dajo koži sijoč, enakomeren in gladek videz. Videz por, linij izsušenosti in gubic je zmanjšan.

Resilience Lift Extreme Ultra Firming Makeup’s daje koži več čvrstosti, več vlage in več sijaja, je dermatološko testiran, ne povzroča nastajanja aken, ne vsebuje dišav, ne bledi in je primeren tudi za občutljivo kožo.

6 KOMENTARJI

  1. Tem obljubam bi pa še verjela, saj imam zelo dobre izkušnje z njihovim Futuristom. A se bo pri nas tudi dobil? Kako bo kaj z izborom barv. Upam, da jih bo več kot pri Futuristu.

  2. Ta puder sem kupila v Muellerju že pred tremi tedni.

    Je izredno lepo mazljiv, vlažilen in ker imam suho kožo mi tudi po celem dnevu ne zateguje kože. Tudi prekrivnost je dobra, ker imam precej popokanih kapilar po licih nanesem več pudra. Do danes sem preizkusila že vse kar nekaj kakovostnih pudrov, navadno se vedno znova potem vračam k Revlonu, vendar bom tega ponovno kupila.Samo drugič moram temeljito preizkusiti nianse, ker sem zdaj kupila malo pretemnega. Priporočam grace

    navdušenju, sem zdaj kar malo razočarana.Imam suho kožo,precej popokanih kapilar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj