Mnenje in ocena


Estee Lauder Perfectionist Lip Pen je v embalaži, ki je sicer značilna za glose. Nanaša se ga le na predele okoli ustnic (po originalnem navodilu), in sicer zjutraj in zvečer. Temelji na silikonski osnovi (prva sestavina je dimethicone) in je brez vode, sledi pa kar zajeten spisek antioksidantov ter antiiritantov.


Embalaža je zelo enostavna za nanašanje. Takoj po nanosu je občutek vlažen, nato pa se fiksira v gladko prevleko, ki olajša nanašanje vodoodpornih svinčnikov za ustnice (tiste, ki jih uporabljate, veste, da malce slabše »tečejo« po koži).


Prvih nekaj tednov smo ga uporabljali zjutraj in zvečer, nato pa le še pred nanosom šminke ali glosa. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da zaradi uporabe tega izdelka nimamo niti ene gube manj (in tega niti nismo pričakovali). Naredi pa zelo prijetno podlago za nanašanje obrob za ustnice in podaljša njihovo obstojnost, kar je pri uhajanju ličil v gube okoli ustnic ključnega pomena, saj se v takem primeru zaradi omenjenih gubic izogibamo bolj pigmentiranim šminkam in glosom.


Zato vam priporočamo izdelek predvsem če imate težave z uhajanjem ličil za ustnice čez rob, saj precej izboljša obstojnost, ličila se lepše nanašajo, vsebuje pa tudi veliko antioksidantov.


Ocena izdelka


Podeljujemo mu tri zvezdice za super sestavine, gladko silikonsko formulo in podaljšanja obstojnosti ličil za ustnice. Ena zvezdica gre stran zaradi precej visoke cene, druga zaradi neizpolnitve vseh obljub.


fullfullfullemptyempty


Podjetju Medicopharmacia d.o.o., ki nam je izdelek dalo na testiranje, se zahvaljujemo za sodelovanje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj