Fuchsia Now je zabavna, ženstvena in mladostna kolekcija ličil, v kateri prevladuje močna bleščičasta roza, pomembna pa sta še odtenka medu in breskve. V kompaktni puder in senčila so vtisnjene rože z namenom poudarka fuksije in splošnega veselega razpoloženja.

Estee Lauder Fuchsia Now - Spomladanska kolekcija ličil 2008­

Estee Lauder Fuchsia Now – spomladanska kolekcija ličil 2009


Na voljo bo med drugim tudi Fleur de Lys Shimmer Powder, ki krasno kombinira roza tone z nevtralnimi, koži pa bo podaril zdrav in sijoč izgled. Del kolekcije bosta tudi dva nova odtenka Signature Crème BlushBerry Light in Nude Light. Signature Eyeshadow Duo pa bodo na voljo tudi v barvi temnega indiga ter bogati melancani. Senčila bodo, tako kot prej omenjeni puder, imela vtisnjene rože. Make up boste lahko dopolnili z Automatic Eye Pencil Duo (črna in orehovo rjava) in Double Wear maskaro v črni.

Signature Lipstick šminke bodo bogatejše za nove odtenke, in sicer Mayfair Mauve, PerfectNude ter Earthen Nude, na voljo pa bo tudi Honey Flower Pure Color Gloss. Nohti bodo obarvani v Fuchsia and Honey Flower odtenkih.

V tujini se bodo cene gibale približno takole: za puder bo potrebno odšteti 39 €, za kremno rdečilo za lica 33 €, dvojno senčilo za veke ­27 €, šminke in glose 22 €, za lake pa 17 €. Pri nas te kolekcije seveda žal ne bo.

4 KOMENTARJI

  1. O lepo! Shimmer bi takoj imela… Me pa veseli, da ponujajo (seveda pri nas še ne) že pomladansko kolekcijo. Ampak prej bo potrebno prevozit še zimo…:)))

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj