5 škodljivih virov. Izpostavljenost okolju je prvi vir poškodb v delovanju in videzu kože, katerega rezultat je prezgodnje staranje. Estée Lauder znanstveniki so identificirali pet glavnih virov prostih radikalov, ki skozi cel dan napadajo kožo in pospešujejo proces prezgodnjega staranja: izpostavljenost UV žarkom, onesnaženost, dim/kajenje, iritacije in metabolizem. Znanstvene raziskave dokazujejo, da v koži naravno prisotni antioksidanti ne morejo kontinuirano varovati kože pred veliko vrstami prostih radikalov, povezanimi s temi viri.

­Estee Lauder DayWear SPF 15­Estée Lauder
DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizers SPF 15 zagotavljajo najbolj učinkovito zaščito z antioksidanti in širokim spektrom zaščitnih filtrov do sedaj in pomagajo preprečevati nastanek in zmanjšujejo videz prvih znakov staranja. Ena od štirih formul, krema za suho kožo, krema za normalno do mešano kožo, losijon ali edinstvena tonirana krema, vam bo z vsakodnevno uporabo pomagala vidno zmanjšati videz finih, suhih linij in sive, utrujene kože, ki bo ponovno videti gladka in bolj sijoča. Z vključeno novo inovativno antioksidantno reciklirno tehnologijo, ta nova ‘superhrana za kožo’ pomaga varovati kožo z multi-aktivno zaščito na tri napredne načine.

  • Močan novi super antioksidantni kompleks zagotavlja optimizirano mešanico za kožo pomembnih antioksidantov, ki so bili formulirani tako, da kontinuirano reciklirajo in regenerirajo svoje antioksidantne kapacitete, dopolnjujejo koži naravne vire antioksidantov in tako zagotavljajo celovito antioksidantno zaščito tekom celega dneva.

  • Napreden širok spekter zaščitnih filtrov zagotavlja Estée Lauder najboljšo UVA obrambo do sedaj – saj izpolnjuje najnaprednejše svetovne standarde povezane z UVA zaščito. Pred UV žarki zaščitena koža ostane še dolgo mladostna in sijoča.
  • Učinkovita mešanica vlažilcev in spodbujevalcev lipidov v kožni barieri koži takoj po uporabi zagotavlja celodnevno vlaženje in preprečuje dehidracijo, ki lahko vodi do nastanka prezgodnjih znakov staranja.

2 KOMENTARJI

  1. vau! sem videla da stare kremice ni več na policah, pa me zanima, kako je sestavinsko s tole novo in kakšna bo priporočena cena? hvala 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj