­Estée Lauder Bronze Goddess kolekcija … za uživanje v poletju “take a walk on the wild side”. Čute zapeljite z eksotično, s soncem obsijano dišavo, ki se ji ni mogoče upreti … Kožo pa z edinstvenimi formulami za samoporjavitev in sončanje spremenite v zlato-bronasto popolnost. Letos Estée Lauder Bronze Goddess kolekcija časti vsak delček vašega telesa.

Estée Lauder Bronze Goddess


Živahne barve za oči, ustnice in nohte (vse je na voljo le v omejeni izdeji): Bronze Goddess Liquid Eyeshadow metalik tekoče senčilo za veke v štirih odtenkih (Ultra Violet, Aqua Flash, Molton Bronze in Sand Shimmer), Bronze Goddess Exotic Lipgloss nelepljiv glos za ustnice v dveh živahnih, a prosojnih poletnih odtenkih Wild Orchid in Wild Coral) bo poskrbel za negovane in intenzivno mokro sijoče ustnice, za intenzivnejšo obarvanost pa priporočamo šminke Pure Color Gloss Stick v poletnih odtenkih Wild Plum in Cherry Ice.

Estée Lauder Bronze Goddess

Videz zaokrožite z laki za nohte Pure Color Nail Lacquer v dveh eksotičnih odtenkih Ultra Violet in Wild Orchid in nanosom bronzerja in rdečila v enem Bronze Goddess Exotic Bronzing Blush, ki je primeren za vse tone polti, ali Bronze Goddess Bronzing Gel for face.

Že na voljo po parfumerijah.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj