Na police prihaja meseca septembra in poleg novih odtenkov prinaša tudi nove izdelke, ki bodo imeli vsi embalažo v videzu malce ponošenega džinsa.

Essence denim wanted! duo eyeshadow je dvojno senčilo za veke, na voljo v treh barvnih kombinacijah (01 forever mine, 02 my boyfriend’s jeans in 03 I love my jeans). Essence denim wanted! glitter eyepencil je svinčnik za obrobo oči z bleščicami, na voljo v intenzivnem modrem odtenku, Essence denim wanted! gel eyeliner, ki bo najverjetneje požel največ zanimanja, pa bo na voljo v črnem in srebnem odtenku (01 vintage style in 02 fivepocket grey). Priložen mu bo tudi ustrezen čopič za nanašanje gel eyelinerja.

Essence Denim Wanted kolekcija

Za sočne in sijoče ustnice bo poskrbel glosiv tubici Essence denim wanted! lipgloss z nežnim vonjem, na voljo v dveh svetlih odtenkih: roza 01 high waist pink in srebrno-prosojen 02 I like your shorts., nohti pa bodo odeti v odtenke roza, modre, črne, sive in bele; lak za nohte Essence denim wanted! nail polish bo na voljo v petih odtenkih (01 high waist pink, 02 I love my jeans, 03 my boyfriend’s jeans, 04 forever mine in 05 fivepocket grey).

Essence Denim Wanted kolekcija

Essence Denim Wanted kolekcija

Kolekcijo zaokroža trendi zapestnica Essence denim wanted! Armband v sivi barvi. Cene bodo med 1,25 EUR in 2,50 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj