Zvezda svetovnih razsežnosti in eden najprepoznavnejših moških izvajalcev bo v nadaljevanju svetovne turneje ‘SEX and LOVE’ v soboto, 12. maja 2018, nastopil tudi pri nas. Ljubitelje njegove glasbe čaka nepozabno doživetje, izjemen šov in odlična produkcija, ki se bo v celoti razlikovala od koncerta v zagrebški Areni maja lani.

Enrique Iglesias bo v nadaljevanju svoje turneje ‘SEX and LOVE’ prihodnjo pomlad prvič nastopil v Sloveniji ter nas s svojim glasom in latino šarmom popeljal na edinstveni glasbeni spektakel. “Obstajajo trenutki na odru, ko si moram vzeti trenutek zase, ko pogledam okoli sebe ter sem prevzet s čustvi obiskovalcev in energije, ki jo soustvarijo z menoj na koncertu. Vsakič, ko pogledam naokoli, opazim množico nasmejanih obrazov, ki se jim nasmejim nazaj, saj me vedno znova opomnijo, kako srečen sem lahko, da lahko nastopam in sem prisoten,” pravi pevec ob nadaljevanju svetovne turneje ‘SEX and LOVE’.

Lastnik enega najnežnejših moških glasov zadnjega stoletja je glasbeno kariero začel s prvim albumom leta 1995 in se hitro uvrstil med najbolj prepoznavna imena svetovne pop glasbe. Svoj prvi album je posnel v Torontu, Kanadi. Od začetka kariere je prejel številne nagrade za svoje glasbene dosežke, med njegovimi najbolj popularnimi skladbami pa so Bailamos, Away, Hero, Be With You, Takin’ Back My Love, Rhythm Divine in mnoge druge uspešnice.

Ni od nekdaj Iglesias

Enrique Iglesias je v začetkih svoje kariere nastopal z odrskim imenom Enrique Martinez, šele kasneje je začel nastopati z odrskim imenom Enrique Iglesias. Njegovo rojstno ime je Enrique Miguel Iglesias Preysler.

Zvezdniški oče

Pevčev oče je prav tako priznani španski glasbenik in večni romantik Julio Iglesias, njegova mati, Isabel Preysler, pa uspešna novinarka.

Enrique je že pred časom priznal, da mu je najbolj pri srcu pevec Elvis Presley, katerega glasbo si zelo rad zavrti. V preteklosti je sodeloval s piscem pesmi Guyem Chambersom, s katerim sta pripravila prvi in vodilni pop singel za Andreo Bocellija. Naslov skladbe je Un Nuovo Giorno, kasneje pa je svojo verzijo te pesmi v angleščini posnela bivša članica ženske skupine Spice Girls, Melanie C.

Glasbeni spektakel enega najbolj zaželenih, priljubljenih in uspešnih mednarodnih glasbenikov bo v soboto,  12. maja 2018, ob 20. uri v Areni Stožice, vstopnice pa bodo od jutri dalje v prodaji prek sistema Eventim.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj