Potem, ko je priljubljeni glasbenik v začetku lanskega decembra prek družbenega omrežja Facebook objavil novico, da 12. maja letos prihaja v ljubljansko Areno Stožice, je Slovenijo zajela prava evforija. Organizatorji koncerta so vstopnice za glasbeni spektakel razprodali v pičlih dveh mesecih, kar ga uvršča na seznam najbolje prodajanih dogodkov v Sloveniji zadnjih let. Zaradi izrednega zanimanja in povpraševanja se je glasbenik odločil, da izvede še en koncert, ki bo dan kasneje. Vstopnice za nov koncertni termin 13. maja bodo v prodaji od jutri, 16. februarja, dalje.

Kralj latinskega popa bo spomladi prvič obiskal Slovenijo in uprizoril edinstveni glasbeni spektakel v nadaljevanju svoje svetovne turneje »SEX and LOVE«. Ljubitelje njegove glasbe v Areni Stožice čaka nepozabno doživetje, izjemen šov in odlična produkcija, ki se bo v celoti razlikovala od koncerta v zagrebški Areni maja 2016. Glasbenik svetovnih razsežnosti bo v soboto, 12. maja, in nedeljo, 13. maja, ob 20. uri, nastopil tudi pri nas.
Lastnik enega najnežnejših moških glasov zadnjega stoletja je glasbeno kariero začel s prvim albumom leta 1995 in se hitro uvrstil med najbolj prepoznavna imena svetovne pop glasbe. Svoj prvi album je posnel v Torontu, Kanadi. Od začetka kariere je prejel številne nagrade za svoje glasbene dosežke, med njegovimi najbolj popularnimi skladbami pa so Bailamos, Away, Hero, Be With You, Takin’ Back My Love, Rhythm Divine in mnoge druge uspešnice.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj