Manekenka Emily Ratajkowski ima kar nekaj oboževalcev in oboževalk. Slednje, med drugim, obožujejo tudi njen slog oblačenja, ki je zelo seksi in minimalističen (dobesedno, saj zvezdnica kaj rada pokaže precej gole kože).

Tako se je njeni lastni znamki Inamorata ter znamkama Are You Am I in Reformation pridružila še avstralska Posse. Znamka slovi po tem, da vintage modo predstavlja modernim ženskam na sodoben način. In kar je za Emily še posebej prikladno: ima celo kolekcijo zelo kratkih topov, ki v celoti razgaljajo trebuh, katerega Emily tako rada pokaže.

Tako smo lahko pred kratkim videli zvezdnico v pikasti mini poletni oblekici, ko je odšla po opravkih. Ratajkowski je nosila temno modro oblekico z belimi pikami v kombinaciji z okroglimi uhani, Ray-Ban Wayfarer sončnimi očali ter Adidas Samba supergami, ko se je po Los Angelesu odpravila po opravkih.

Kot Reformation, je tudi Posse modna znamka, ki prinaša ‘počasno’, trajnostno modo in spodbuja potrošnike, naj za posamezen kos raje namenijo več denarja, saj bo kakovosten in bo trajal dlje časa ter tudi ob proizvodnji manj obremenil okolje. Tudi to je en način ohranjanja okolja in skrbi za bolj zeleno prihodnost.

PREBERITE TUDI: Burberry predstavlja kolekcijo trenčkojev iz recikliranih ribjih mrež

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj