Emily Ratajkowski je že večkrat priznala, da je njena vzornica Victoria Beckham. In glede na to, kako dodelan osebni slog ima slednja ter kako uspešna modna oblikovalka in poslovna ženska je postala, to ni prav nič presenetljivo.

Svojo obsesijo z Victorio pa je Emily ponovno priznala v preteklih dneh, ko je javno objavila, kje je dobila idejo za enega izmed svojih outfitov. Objavila je staro fotografijo Victorie in Davida Beckhama, na kateri sta neverjetno usklajena in šik. Primerjalno fotografijo je naredil eden od njenih oboževalcev in Emily Ratajkowski jo je z veseljem delila. Na njej sta zakonca Beckham na eni strani in Ratajkowski s svoim možem, Sebastianom Bear-McClardom – in slednja sta videti skorajda kot kopiji zakoncev Beckham.

Fotografija Beckhamovih je stara skoraj 20 let – natančneje, je z leta 2001 s podelitve glasbenih nagrad v Cannesu. Oba sta oblečena v črno, za modni dodatek pa sta izbrala ogrlici s križem. Po drugi strani pa sta Emily in njen mož fotografirana na filmskem festivalu v Torontu preteklo leto.

Ni kaj, podobnosti ni moč zanikati, sicer pa je zvezdnica že večkrat opozorila na podobnost svojega sloga z Victorijinim. Lansko leto je tako sama delila fotografijo Victorie in Davida na letališču leta 1997, ter prosila svoje oboževalce, naj ji potrdijo, da je res podobna Victoriji.

Kdo bi si mislil, da tudi zvezdnice obožujejo zvezdnice!

PREBERITE TUDI: Zvezdnica s 25 milijoni sledilci priznala: “Borila sem se s hudo depresijo”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj