Emilia Clarke je povedala, da ji je neka kozmetičarka nekoč rekla, da potrebuje polnila v obraz: “Pokazala sem ji vrata. Dobesedno sem rekla: ‘Izgini ven,'” je v intervjuju, ko so jo vprašali o najslabšem nasvetu za nego kože, ki ga je kdajkoli prejela, povedala zvezdnica serije Igra prestolov.

Ta nepoklican nasvet je igralka, ki je sicer globalna ambasadorka blagovne znamke Clinique, dobila pri rosnih 28 letih. Clarke, ki danes šteje 35 let, se spominja: “Njene natančne besede so bile: ‘Potem lahko dobiš svoj obraz nazaj.'”

Povedala je tudi, da ji je njena mama dajala najbolj koristne lekcije o negi kože. “Že pri rosnih letih mi je vedno govorila, naj čistim, toniziram in vlažim,” je nadaljevala.

“Potem pa so tu še nori nasveti, ki dejansko delujejo. Spomnim se, ko mi je nekdo povedal o triku z mrzlo žličko: ko si na veke položiš hladno žličko, da zmanjšaš zabuhlost, in sem si rekla: ‘Oprostite, kaj?’ Ampak to res deluje.”

Kljub delu v industriji, ki je naklonjena večni mladosti in nerealnim standardom, zvezdnica pravi, da je ponosna na to, kar je dosegla do zdaj, in da je popolnoma pomirjena z naravnimi znaki staranja. “Pri 35 letih sem modrejša, pametnejša, imam več izkušenj, naredila sem veliko in na to sem ponosna. To lahko počneš samo zato, ker si star toliko, kot si.”

“Čas je edina stvar, ki ti omogoča, da te stvari počneš,” je nadaljevala. “Če bo torej moj obraz odražal čas, ki sem ga preživela na tej zemlji, sem za to.”

PREBERITE TUDI: 10 zvezdnic, ki so si upale pokazati, kako izgledajo v resničnem življenju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj