Elsa Hosk je pred 7 meseci postala mama mali Tuulikki Joan, ki jo ima s partnerjem Tomom Dalyjem.

V torek pa je 32-letna supermanekenka, ki se je v normalnih časih še sprehajala po modnih pistah Victoria’s Secret, objavila nekaj svojih povsem golih fotografij s svojo hčerkico. Tako je na eni fotografiji povsem gola pred oknom s hčerko v naročju, na drugih pa se na postelji sprošča skupaj z malo Tuulikki Joan.

Ob objavi je na Instagram zapisala: “Naj ti povem o mestu, kjer sem se zaljubila v tvojega očeta …”

Hosk je postala mama 11. februarja letos in takrat je novico naznanila z objavo, v kateri je objavila družinski selfie s partnerjem in novorojenko. “Najsrečnejši dan v mojem življenju je bil, ko si prišla. Najponosnejši trenutek v življenju je bil roditi te,” je takrat zapisala, potem pa razložila, kaj pomeni hčerkino unikatno ime.

“Ime si dobila po dveh močnih ženskah, moji mami in babici mojega partnerja; na ta svet si prišla kot super-ženska s pestjo tik ob obrazu,” je zapisala. “Večno te bomo ljubili, mala Tuuli.”

Od poroda dalje Hosk občasno objavi tudi kako fotografijo družinskega življenja, sicer pa lahko občudujemo predvsem njeno popolno telo, ki je bilo le nekaj tednov po porodu enako kot prej.

Sicer pa je, tako, kot vsaka prava mama, zaljubljena v svojo hči; nedavno je namreč zapisala: “To, da sem tvoja mama, je največje veselje v mojem življenju. Šele sedaj povsem razumem, kaj je moja mama naredila zame. Popolnoma nesebična ljubezen in postavljanje mojih potreb pred svoje, to je materinska ljubezen.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj