Kontroverzni lastnik podjetja X Elon Musk, ki je trenutno zapleten v bitko za skrbništvo s svojo bivšo, glasbenico Grimes, je novo leto praznoval s triletnim sinom X Æ A-Xii (na kratko X) na otoku Saint Barts.

Najbogatejši človek na svetu, ki je po Forbesovi oceni vreden 251 milijard dolarjev, nam je povedal, da je bil na razkošnem karibskem otoku, da bi za nekaj dni obiskal prijatelja in “samo preživel čas z družino in bližnjimi prijatelji”.

“Z mano je bil moj sin X,” je povedal.

Musk je razkril, da se je na silvestrovo “za nekaj ur” udeležil zabave v hiši ustanovitelja WhatsAppa Jana Kouma, vendar se je na splošno v miru družil s prijatelji in družino. “Spomnim se, da sem na kratko srečal Shauna Whita in Toma Bradyja,” je povedal Musk.

Musk in Grimesova sta se zapletla v bitko zaradi X in njunih dveh drugih otrok, enoletne Exe Dark Sideræl in Techno “Tau” Mechanicusa.

Pevka je septembra v Kaliforniji vložila “prošnjo za določitev starševskega razmerja”, na podlagi katere sodišče določi zakonita starša otroka, če nista poročena. Pred tem je na družbenih omrežjih prosila Muska, naj “mi dovoli videti mojega sina”.

Le tri dni pred Grimesovo je ustanovitelj podjetja SpaceX v Teksasu vložil tožbo, s katero je želel postati zakoniti starš otrok in trdil, da je imel “dejansko skrb, nadzor in posest nad vsakim otrokom od njegovega rojstva” ter da sta otroka živela v državi Lone Star.

Od takrat se nekdanja zakonca spopadata zaradi pristojnosti nad otroci in drugih zadev.

Grimes in Musk sta se sestajala od leta 2018 do marca 2022, ko sta se razšla.

Musk je novembra 2021 z vodjo podjetja Neuralink Shivonom Zilisom dobila nova dva otroka, dvojčka. Z nekdanjo ženo Justine Wilson ima tudi trojčke Saxona, Kaia in Damiana, stare 17 let, ter dvojčka Griffina in Viviana, stara 19 let.

Saint Barts je v tem letnem času vedno središče za slavne in bogate. Na otoku so za praznike opazili tudi Jennifer Lopez in Bena Afflecka, Jeffa Bezosa z zaročenko Lauren Sánchez, Madonno in Mika Tysona.

Ta teden so v bližini otoka opazili tudi jahte, na katerih naj bi bili lastnik Metsov Steve Cohen, medijski mogotec David Geffen in legenda Bullsov Michael Jordan, ki ima na palubi košarkarski koš.

PREBERITE TUDI: Elon Musk je naokoli poslal fotografijo, ko je imela Grimes carski rez

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj