Par ima sinova X Æ A-Xii, 3 leta, in Techno Mechanicus, ter hčerko Exa Dark Sideræl, 22 mesecev.

V novi biografiji o Musku pisatelj Walter Isaacson govori o 11 otrocih ustanovitelja podjetja SpaceX, med katerimi so tudi trije otroci s pevko Grimes (njeno pravo ime je sicer Claire Boucher).

V poglavju o njunem sinu X Æ A-Xii, ki ga imenujeta “X”, Isaacson razkriva, da je 52-letni Musk posnel fotografijo 35-letne Grimes, ko je opravljala carski rez, in jo poslal njunim prijateljem in družini, vključno z njenim očetom in brati.

“Preprosto ni razumel, zakaj bi bila vznemirjena,” je Grimesova povedala Isaacsonu.

Na drugem mestu v knjigi je Isaacson razkril, da sta Grimes in Musk na skrivaj pozdravila tretjega skupnega otroka, sina z imenom Techno Mechanicus, ki sliši na ime “Tau”. Predstavniki Muska in Grimesove se niso takoj odzvali na prošnjo medijev za komentar.

Sina X in hčerko Exo Dark Sideræl, ki ima 22 mesecev, si že delita. V intervjuju za Vanity Fair marca 2022, ki je razkril rojstvo Exe Dark, je Grimes priznala, da si nekdanji par želi še več otrok, in povedala: “Vedno sva si želela vsaj tri ali štiri.”

Toda na dan, ko je bil članek objavljen, je pevka pesmi “Genesis” na Twitterju sporočila, da se je par ponovno razšel.

Poleg treh otrok, ki jih ima z Grimes, je Musk tudi oče kar šestih otrok, ki jih ima z nekdanjo ženo, kanadsko pisateljico Justine Wilson.

Je tudi oče 22-mesečnih dvojčkov Striderja in Azure z izvršno direktorico podjetja Neuralink, Shivon Zilis.

Grimes se je v intervjuju za Wired že odprla o skupnem starševstvu z Muskom in povedala, da sta v procesu ugotavljanja, kako bodo izgledale izobraževalne poti njunih otrok.

“Resnično mi je pomembno, da imam s svojimi otroki zelo dober odnos. Mislim, da razumem, kako jim biti dober starš. Tako pri uveljavljanju discipline kot pri prijateljstvu,” je dejala. “Kdo ve, morda mi bodo zamerili in zavrnili družinsko kulturo, vendar menim, da ne bodo.”

V istem intervjuju je Grimesova razkrila, da gre njen sin X po očetovih inženirskih stopinjah. Na vprašanje, ali tehnološki podjetnik njunega sina usposablja za Muskovega “varovanca”, je Grimesova odgovorila, da je “tukaj za to”.

“X veliko ve o raketah. To je noro,” je povedala. “O raketah ve več kot jaz.”

Malček ima menda težave pri iskanju igrač, ki ga veselijo, saj “če niso anatomsko pravilne, se razburi. Zagotovo je mali inženir.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj