Prihajajoča 19. sezona priljubljene pogovorne oddaje, poznane po vsem svetu, imenovane Ellen, bo tudi zadnja je zvezdnica naznanila pred dnevi. To je menda tudi že sporočila svojim zaposlenim.

“Če ste kreativni, potrebujete neprestane izzive – in kakor izjemna in zabavna je bila ta oddaja, mi preprosto ni več v izziv,” je izjavila 63-letna DeGeneres.

“Čeprav se vse dobre stvari enkrat končajo, imaš upanje, da se zares izjemne ne bodo,” so povedali pri Warner Bros. Oddajo so poimenovali absolutni fenomen z neverjetnimi zvezdniki in srčnimi, družbeno pomembnimi zgodbami.

Oddaja Ellen se je začela leta 2003 in tekom let dobila kar 64 Emmy nagrad. Naznanilo konca oddaje je prišlo 10 mesecev po tem, ko so se lani poleti začele širiti govorice, kako neznosne razmere so tam na delovnem mestu in Elleninem neprimernem vedenju, kar je sprožilo preiskave. V septembrski oddaji, ko je Ellen naslovila te govorice, je šov izgubil že preko milijon gledalcev.

“Kot ste verjetno zasledili, so se to poletje pojavile obtožbe o strupenem delovnem okolju pri nas in sledila je preiskava,” je DeGeneres povedala gledalcem 21. septembra. “Ugotovila sem, da so se zgodile stvari, ki se ne bi smele zgoditi. Vse to jemljem izjemno resno in bi se rada opravičila vsem prizadetim.”

“Če si poznan kot ‘Bodi prijazen’ oseba, je to precej težka pozicija,” je nadaljevala. “V resnici sem oseba, ki jo gledate po TV. Sem pa tudi veliko drugih stvari. Včasih sem žalostna. Se razjezim. Sem anksiozna. Sem zafrustrirana. Postanem nepotrpežljiva – in na vsem tem delam. Neprestano delam na sebi.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj