Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Eye Cream SPF 15 –  ta lahka, a intenzivna formula za predel okrog oči vsebuje  CPT tehnologijo, trojni ceramidni kompleks in EyeLiss™ ter deluje tako, da zapolni drobne gubice in ‘crows feet’ ter učvrsti kožo na tem občutljivem predelu obraza. Vse to za mlajši in bolj spočit pogled.

Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Eye Cream SPF 15

Drobne linije, gubice in gube: CPT tehnologija poskrbi za dvojno zapolnitev gub. Medtem ko SNAP-8 intenzivno zapolni površinske linije in gubice, pa izvleček semena hibiskusa pomaga okrepiti naravno mrežo kolagena, elastina in beljakovin v koži ter zagotavlja čvrsto in napeto kožo na predelu okrog oči.

Podočnjaki in zabuhlost: CPT tehnologija deluje skupaj z Eyeliss™ in  Equistat™  tako da napne in preoblikuje videz kože pod očmi. Zmanjšuje videz povešene in zabuhle kože ter zmanjšuje videz podočnjakov, hkrati pa nežno blaži in poživi kožo okrog oči.

Popolno vlaženje: Občutljiv predel okrog oči potrebuje lahko, a intenzivno vlaženje, da zgladi kožo ter jo navlaži, ne da bi jo obtežil. Naš ­trojni ceramidni kompleks pomaga okrepiti in obnoviti naravni zaščitni plašč kože, ki vlaži in pomirja, medtem ko vlažilne učinkovine prispevajo ravno pravšnjo raven vlaženja, da je koža na občutek ultra gladka in ultra voljna.

Zaščita pred soncem: Izpostavljanje soncu je še posebej škodljivo za tanko in občutljivo kožo na predelu okrog oči. Običajne zaščitne kreme lahko dražijo oči. Naša inkapsulirana zaščita pred soncem pa zagotavlja celoten spekter zaščite, ne da bi dražila oči.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj