Naročite se na Inštitutu za varstvo pacientov in v zdravstveni poslovalnici HAPPYMED, kjer dobite termin takoj pri vrhunskih specialistih na Hrvaškem. Strošek zdravljenja pa vam povrne Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju ZZZS).

”Po epidemiji znova naročamo paciente na zdravljenje v tujini. Pacientu uredimo vrhunskega izvajalca na Hrvaškem in obenem postopek pred ZZZS-jem za odobritev in povračilo stroškov zdravljenja,” je povedala Natalija Sakelšek, direktorica Inštituta za varstvo pacientov in referenčna strokovnjakinja za načrtovano zdravljenje v tujini.

Brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja so vam na voljo:

Specialistično zobozdravstvo

Takojšen sprejem je na endodontsko zdravljenje zobaEndodontija se pri pacientu opravi z najnovejšim Carl Zeiss mikroskopom, endodont pa zob ozdravi v enem obisku. Brez čakalne dobe je tudi pregled in zdravljenje parodontoze.

Otroke, ki potrebujejo zobni aparat, sprejme ortodont takoj. Za ortodontsko zdravljenje smo izbrali le najboljše zagrebške in istrske ortodonte, med njimi je tudi stalni sodni izvedenec za stomatologijo, zato je obravnava primerna tudi za paciente, ki potrebujejo drugo mnenje za oceno istega stanja ali predlagano ortodontsko terapijo.

Brez čakalne dobe so na voljo tudi oralna kirurgija, specialistična zobna protetika in zobni vsadki.

Nevrokirurgija, ortopedija

Operacija hrbtenice, ortopedske operacije, artroskopije, operacija nožnega palca (hallux valgus) in ortopedski ali nevrokirurški pregled se pri pacientu opravijo brez čakalne dobe. Nevrokirurške in ortopedske operacije so izvajane z minimalno invazivno kirurgijo, opravijo jih vrhunski specialisti nevrokirurgi in ortopedski kirurgi.

Krčne žile, korekcija vek in operacija nosu

Pacientom je na voljo operacija krčnih žil z najnovejšo lasersko tehnologijo v Zagrebu. Z napotnico je brez čakalne dobe korekcija zgornjih vek ali blefaroplastika in operacija nosu ali rinoplastika v otorinolaringologiji.

Najnovejša kemoterapija za raka prostate

Na Inštitutu za varstvo pacientov nudimo pacientom najnovejše metode zdravljenja, ki v Sloveniji niso na voljo. Med njimi je kemoterapija za raka prostate, ki jo izvajajo v onkološki ustanovi na Dunaju.

Povračilo stroškov zdravljenja

Pred ureditvijo termina pri specialistu na Hrvaškem, opravimo pacientu formalen postopek za zdravljenje v tujini ali t.im. odnose z ZZZS. Ti zajemajo odobritev in povračilo stroškov zdravljenja v tujini, sestavo dokumentacije, svetovanje o napotnici in druge storitve, s katerimi pacientu zagotovimo povračilo stroškov zdravljenja v tujini, ki ga najprej pri izvajalcu na Hrvaškem plača.

Vodilne reference Inštituta za varstvo pacientov

Inštitut za varstvo pacientov je edini in vodilni zasebni izvajalec za načrtovano zdravljenje v tujini. Obenem pa sinonim za maksimalna povračila stroškov zdravljenja v tujini in mrežo vodilnih izvajalcev, s katerimi uresničujemo pravočasno ozdravitev bolezni pri pacientih.

Naročanje

Naročite se z napotnico brez čakalne dobe na zdravljenje v tujini s povračilom stroškov zdravljenja! Od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure na 031 896 220041 980 950 in info@ivp.siinfo@happymed.si. Uradne spletne strani www.ivp.si in www.happymed.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj