Uporabniki lahko na spletni strani www.eggotrip.com dodajajo in oblikujejo izdelke s svojimi osebnimi motivi. Izdelke si lahko naročijo na dom ali prodajajo prek svoje brezplačne online eggotrip trgovine. Kupijo lahko tudi izdelke z motivi drugih uporabnikov. Vse motive lahko uporabijo na izdelkih, kot so majice, skodelice, plakati, letaki, magneti, priponke, foto albumi in še mnogo več. Gre za koncept, ki ponuja storitev na spletni strani: od ideje do končnega unikatnega izdelka – enostavno, hitro, ves dan, vse dni v tednu.

S svojo ponudbo in hitrim odzivanjem je eggotrip.com namenjen najširši ciljni javnosti: posameznikom s kreativno žilico in polno glavo idej; različnim interesnim skupinam, ki si želijo za svoje društvo izdelati unikatne majice; gostiteljem zabav, ki želijo svoje goste presenetiti z zabavno, personalizirano pogostitvijo; zaljubljencem, ki radi podarjajo osebna darila; staršem in otrokom, ki želijo z motivi družine obdarovati sebe ali svoje bližnje; podjetnikom, ki potrebujejo le nekaj izvodov letakov, vizitk ali promocijskih letakov …

Preprosta je tudi uporaba storitve. Po registraciji na spletni strani lahko uporabnik ustvarja svoje motive v petih enostavnih korakih: od ideje do naročila na dom; kupuje motive drugih uporabnikov in si jih naroči na katerem koli izdelku iz ponudbe eggotrip.com; prodaja svoje motive v trgovini, ki si jo brezplačno odpre na spletni strani eggotrip.com … V ozadju storitve, ki poteka na spletni strani, je visokotehnološki Center za personalizacijo s proizvodnimi linijami za sublimacijski tisk na keramiko, lasersko graviranje in izrez, tisk na tekstil in vezenje, digitalni tisk do velikosti formata A3+, velikoformatni tisk na papir, folijo in cerado.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj